Totul despre Rubber Base, un produs BESTSELLER. Foto și Video

Manichiură Unghii cu gel

Rubber Base French Collection este una dintre cele mai apreciate colecții Cupio de manichiură, de profesioniști și nu numai! Disponibilă în peste 15 nuanțe diferite, dar toate translucide și apropiate de culoarea naturală a unghiilor și a pielii, baza Rubber Base este un produs de TOP din portofoliul Cupio. De ce? Aflați în rândurile de mai jos.

Ce este o bază de tip ”Rubber”

Rubber Base sau o bază Rubber este un tip de bază cu textură gumoasă, ideală pentru consolidarea unghiei naturale. Aceasta asigură rezistența unghiilor fragile și poate fi folosită singură sau în tehnica ojei semipermanente și a unghiilor cu gel.

Rubber Base French Collection este o gamă de baze tip Rubber, ce include nuanțe naturale, apropiate de culoarea unghiilor. Ele sunt ideal de folosit în tehnica manichiurii French, dar și pentru a consolida unghia în pregătirea construcțiilor cu gel.

Din gama Rubber Base mai fac parte colectiile Pastel, Urban, Sheer.

Beneficiile bazelor Rubber

*dublă acțiune – consolidează unghia și îi conferă un aspect plăcut, acoperind imperfecțiunile acesteia.

*densitate crescută – pot fi folosite singular, ca și culoare pe toată unghia, dar și la manichiurile French cu ojă semipermanentă. Acoperă denivelările unghiilor naturale și facilitează realizarea apex-ului.

*rezistență ridicată, așa că sunt recomandate unghiilor moi, fragile.

*pot fi utilizate atât în tehnica gelului, cât și a ojei semipermanente

Rubber Base în tehnica gelului

Unul dintre marile avantaje ale Rubber Base este acela că poate fi folosită în mai multe moduri. În tehnica unghiilor cu gel, aceasta deservește ca bază pentru realizarea construcțiilor din gel, de diferite tipuri (Balerină, Migdală, Slim), dar și ca bază pentru construcția unghiilor cu Revogel.

Iată cum se folosește Rubber Base ca bază pentru pregătirea unghiei în realizarea construcției cu gel:

După curățarea cuticulei și aplicarea soluțiilor de pregătire pe unghia naturală, se aplică Rubber Base. Cu ajutorul pensulei din sticluță, se aplică o picătură de bază Rubber în centrul unghiei, iar apoi, cu ajutorul pensulei nr.4 cu cristale – vârf rotund, baza se întinde pe suprafața unghiei. Așadar, aici Rubber Base se folosește ca gel de bază. Se întinde cu grijă pe toată unghia, fără a se atinge cuticula, apoi se polimerizează în lampa LED pentru 60 secunde. Ulterior se continuă cu montarea șablonului și aplicarea gelului de construcție. La final se alege culoarea dorită de ojă semipermanentă sau gel. Continuarea o poți urmări în video-ul de mai jos:

Rubber Base se folosește ca bază atât în pregătirea unghiei pentru construcția cu gel, cât și în construcția unghiilor rupte sau a extensiilor mici, cu Revogel. Pașii îi puteți vedea în video-ul următor:

Rubber Base în tehnica ojei semipermanente

Așa cum am menționat deja, Rubber Base poate fi aplicată în tehnica ojei semipermanente, fie ca bază pentru manichiuri French sau înainte de aplicarea culorii de ojă semipermanentă dorită, fie poate fi aplicată ca atare, de către persoanele care își doresc unghii îngrijite, cu aspect minimalist.

Însă asta nu e tot! Orice specialist în acest domeniu știe că o manichiură perfectă are Apex. Acesta poate fi realizat fie cu gel de construcție, fie cu Rubber Base.

Ce este Apexul?

În geometrie, apexul este vârful care este considerat ”cel mai de sus” al unei figuri căreia îi aparține, potrivit Wikipedia.

În manichiură, apexul se referă la acea curbură (punctul cel mai înalt) pe care o au unghiile tehnice și care se realizează din aplicarea unei cantități mai mari de produs pe centrul unghiei și uniformizarea ei, astfel încât la final aceasta să se asemene curburii naturale a unghiilor. Apexul este reconstrucția ideală a unghiei, astfel încât aceasta să aibă un aspect perfect.

Realizarea apexului

În tehnica unghiilor cu gel, apexul se poate realiza din gelul de construcție, iar în tehnica ojei semipermanente, apexul se realizeaza cu ajutorul Rubber Base.

Iată cum se realizează apexul în manichiura cu Rubber Base

După ce s-a aplicat primul strat subțire de Rubber Base și s-a polimerizat în lampa LED pentru 60 secunde, se mai aplică încă un strat de alunecare, foarte subțire și acesta, fără a se atinge cuticula. Se polimerizează pentru încă 60 de secunde.

Se scoate o cantitate mai mare de Rubber Base pe pensulă, se ridică unghia la nivelul ochiului și se așează cantitatea mai mare aproape de zona cuticulei.

După ce materialul s-a descărcat ușor de pe pensulă, se trage ușor înspre vârful unghiei. Cu ajutorul unei pensule subțiri (5/0) se dispersează ușor cantitatea de Rubber Base, spre laterale, menținând mereu unghia în poziție dreaptă/plană. După ce materialul a fost întins pe toată suprafața unghiei, se întoarce mâna, astfel încât cantitatea cea mai mare de Rubber să fie în centrul unghiei. După câteva secunde se ridică vârful unghiei și cantitatea în exces de aici se va dispersa înapoi spre centru. După ce întoarcem mâna în poziție normal, verificăm lateralele și, dacă mai e nevoie, mai estetizăm materialul cu pensula. Polimerizăm în lampa LED pentru 60 secunde.

Se poate continua apoi cu aplicarea culorii de ojă semipermanentă și, la final, cu sigilarea manichiurii cu top coat.

Pentru a vizualiza cum se realizează un apex, urmărește video-ul de mai jos:

Sfaturi importante

  • În momentul realizării apexului trebuie să urmărim blicul unghiei – acea reflexie a luminii asupra unghiei. Dacă blicul este întreg, înseamnă că suprafața unghiei a fost lucrată corect.
  • Este ideal să folosiți o pensulă individuală doar pentru Rubber Base, care să aibă capac. Produsul este fotosensibil, așa că pensula se poate întări și va deveni cauciucată. Pensula se șterge/curăță în finish (Diamond Top Coat), și NU cu cleaner sau orice altă soluție, altfel riscați să o deteriorați.
  • Rubber Base se polimerizeaza în 60 de secunde în lampa LED și 2 minute în lampa UV.
  • Rubber Base se păstrează la o temperatură ambientală cuprinsă între 15-25 grade Celsius.

GALERIE FOTO cu cele mai iubite nuanțe

Manichiurile din imaginile de mai jos sunt realizate cu bazele Rubber, de trainerii și ambasadorii Cupio – Ingrid Dewald, Eliza Șerban, Andreea Pruneanu, Florentina Lungu, Mihaela Joitoiu.
(click pe imagine pentru a mări)

Vezi toate culorile Rubber Base

Descoperă cele mai noi colecții Rubber Base!

Sheer Collection

Urban Collection

Citește și

Rubber Base, într-o nouă formulă. Descoperă cele mai noi colecții: Sweet Heaven și Sprinkle Joy

ROYAL Rubber Base – o colecție nobilă pentru manichiuri cu prestigiu

Step by step cu Rubber Base

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN