ROYAL Rubber Base – o colecție nobilă pentru manichiuri cu prestigiu

Manichiură Noutăți Manichiură

Cea mai nobilă colecție de Rubber Base este aici! Și este vorba despre Royal Rubber Base, care include 11 nuanțe alese special pentru realizarea unor manichiuri cu un farmec aparte.

O colecție care exprimă prestigiu și rafinament, Royal Rubber Base reunește nuanțe sofisticate, romantice, rafinate și, totodată, luxuriante.

My Lady, My Lord, Majestic, Noble, Duchess, Queen, Aristocratic, Pure Heart, Gemstone, Crown și Brilliance – toate nuanțele colecției oferă o experiență unică, atunci când sunt purtate pe unghii.

Caracteristicile colecției Royal Rubber Base

La fel ca toate nuanțele din celelalte colecții Rubber Base, culorile noii game oferă rezistență îndelungată și consolidează unghiile. Iată ce alte importante caracteristici oferă nuanțele Royal Rubber Base:

  • conferă atât acoperirea unui cover gel în nuanțe naturale, cât și strălucire;
  • conțin diferite tipuri de glitter, paiete sau fulgi strălucitori;
  • au densitate medie;
  • se modelează cu ușurință, produsul fiind foarte stabil pe unghie fără să curgă;
  • nu degajă cantități mari de căldura la polimerizare.

Cum se aplică bazele Royal Rubber Base:

  • imediat după soluțiile de pregătire Nail Prep și Nail Bonder;
  • se recomandă a fi aplicate cu realizare de apex;
  • se usucă timp de 60 sec în lampa LED sau 2-3 min în lampa UV.

Descoperă nuanțele și semnificația lor

Queen

Regina este suverana unui regat. Ea poate fi cea care conduce, o domnitoare sau doar consoarta regelui. Nuanța Queen se face remarcată printr-o finețe unică, demnă de o adevărată regină.

Aristocratic

O nuanță ce derivă din cuvântul „aristocrat„. Acesta se referă la o persoană care provine dintr-o familie nobilă, distinsă, cu reputație aleasă.

Brilliance

O nuanță cu strălucire intensă ce ne duce cu gândul la finețea și strălucirea pietrelor prețioase de pe tiarele reginelor și ale prințeselor.

Crown

Coroana. Un cuvânt care înseamnă mai mult decât un obiect. Deși sensul propriu se referă la tiara purtată pe cap de regină sau rege, ”coroana”, în sens figurat reprezintă puterea monarhică și se referă la persoana care deține această putere – suveranitatea.

Duchess

O ducesă este o femeie membră a unei familii regale sau nobile. Dacă o femeie se căsătorește cu un duce, ea devine ducesă. Multe ducese își moștenesc titlul atunci când se nasc – în Marea Britanie, de exemplu, există încă duci și ducese ereditare.

Gemstone

Nuanța Gemstone este inspirată din frumusețea pietrelor prețioase. Multe dintre acestea sunt disponibile într-o varietate uimitoare de nuanțe și culori. Cele mai multe pietre prețioase pot arăta ca niște roci sau pietricele obișnuite, în stare brută, dar după ce sunt șlefuite, acestea își dezvăluie adevărata frumusețe.

Majestic

Maiestuoasă și splendidă. Acestea sunt atributele unei manichiuri realizate cu nuanța Majestic, inspirată de caracterul solemn și grandios al ceremoniilor regale.

Noble

A fi nobil înseamnă să aparții de o clasă socială care este clasată imediat sub regalitate. Într-o semnificație diferită, a fi nobil mai înseamnă a fi generos, cinstit și capabil de sentimente mărețe.

Pure Heart

O inimă caldă, plină de compasiune și bunătate este ceea ce se așteaptă poporul să găsească într-un rege sau o regină.

My Lady

”My Lady” este cea mai uzuală formulă de adresare către o doamnă sau domnișoară din înalta societate (cu titlu nobil).

My Lord

”My Lord” este cea mai uzuală formulă de adresare către un domn din înalta societate (cu titlu nobil).

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN