”Dietă” pentru… frumusețe! Descoperă gama de produse organice Cupio SPA

Inspire Lifestyle Love

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman, dar și ”interfața” dintre organism și mediul înconjurător, motiv pentru care trebuie să îi acordăm o foarte mare importanță.

Ea reflectă starea noastră de sănătate și de îngrijire. O piele neîngrijită poate reflecta nu doar o alimentație necorespunzătoare, ci și o neglijare a rutinei de îngrijire și a igienei.

Desigur că este firesc ca unele persoane să aibă diferite tipuri de piele – mai uscată, mai grasă, cu aspect tern și lipsit de vitalitate. Însă folosirea produselor potrivite pentru îngrijirea pielii și o alimentație echilibrată, cu siguranță că va înfrumuseța aspectul pielii!

În anotimpurile reci, mai ales, pielea riscă să se usuce. Vântul, temperaturile scăzute, hainele mai groase, intensifică nivelul de uscăciune a pielii. Motiv pentru care avem nevoie să ne hidratăm mai mult ca oricând pielea, astfel încât să o menținem frumoasă și sănătoasă.

Pielea ne protejează și noi trebuie să o protejăm pe ea! Tot ea este cea care ”ne poate da de gol” în ceea ce privește vârsta, așa că trebuie să îi acordăm o deosebită importanță dacă ne dorim să ne simțim cât mai mult tinere și frumoase!

Cupio SPA – produse organice pentru o ”DIETĂ” de frumusețe!

Creată special pentru a asigura nivelul optim de vitamine, minerale și alți nutrienți benefici pentru piele, gama Cupio SPA conține produse 100% organice care ajută la menținerea unei pieli tinere și frumoase.

Toate produsele gamei – cremele de mâini, unturile de corp, exfoliantele, loțiunile și balsamurile de mâini și picioare – conțin ingrediente naturale precum aloe vera, lapte de cocos, cafea, fructe de goji berry, unt de shea și de migdale, portocale, proteine din lapte, papaya, uleiuri de migdale, avocado, și măsline. Fiecare ingredient atent selecționat oferă pielii beneficii miraculoase în ceea ce privește îmbunătățirea aspectului și încetinirea procesului de îmbătrânire a acesteia.

Beneficiile utilizării produselor ORGANICE

  • Pielea nu se mai sensibilizează, întrucât cosmeticele organice nu conțin chimicale și compuși artificiali, care pot cauza alergii, mâncărimi ori iritații;
  • Protejarea mediului înconjurător;
  • Potrivite pentru toate tipurile de piele;
  • Previn apariția ridurilor și întârzie procesul de îmbătrânire a pielii;
  • Nu au efecte adverse.

Produsele ORGANICE din gama Cupio SPA nu conțin substanțe chimice nocive precum parabeni, ftalați, talc sau parafină. Includ glicerina vegetală, uleiuri și unturi vegetale, precum și extracte de fructe și plante.

Uleiurile esențiale din componența produselor organice sunt benefice pentru ameliorarea problemelor de piele precum acneea, ridurile, eczemele sau cicatricile rămase după anumite afecțiuni dermatologice.

Produsele organice previn apariția ridurilor prin reîntinerirea și revigorarea celulelor pielii. Pentru rezultate maxime, produsele cosmetice organice trebuie folosite în mod regulat, mai ales de cei care suferă de acnee.

Aici poți vedea toate produsele gamei Cupio SPA

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN