Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Amalia Avram ne inspiră cu un machiaj realizat exclusiv cu produsele Cupio. Urmărește step by step-ul și învață cum să-ți faci singură un machiaj de seară cu produsele profesionale Cupio Make-up PRO. ?????

„Părerea mea despre fardurile CUPIO: Sunt suficient de pigmentate și se blenduiesc destul de ușor. Chiar dacă ești la început, nu vei face pete în machiajul ochilor cu aceste farduri. Sunt ușor de controlat. Am realizat un machiaj destul de intens doar din farduri, fără să folosesc o bază de creion.”

Amalia Avram

  1. Am aplicat baza de machiaj, fondul de ten și anticearcanul. Apoi le-am fixat cu pudra translucidă de la Cupio MKP Loose translucent în nuanța LIGHT. Deși în cutiuță este o nuanță deschisă, nu a schimbat culoarea fondului de ten, nu a încărcat fața și nici nu am observat să iasă albă în pozele cu bliț. Mi se pare o pudră bună de fixare. Are un raport foarte bun preț-calitate.

  2. În machiajul ochilor am început cu nuanța deschisă de fard Papyrus Matte, pe care am aplicat-o pe toată suprafața pleoapei mobile și pe pleoapa inferioară.

  3. A două nuanță de fard pe care am folosit-o este Terracota Matte și am construit cu ea semiumbra.

  4. Apoi am intensificat colțul extern al ochilor și linia genelor inferioare cu fardul Espresso Matte.

  5. În colțul intern am folosit fardul irizat Goddess pentru puțină luminozitate.

  6. Am trasat o linie de eyeliner și am folosit Mascara Waterproof MKP Black, care s-a păstrat foarte bine pe parcursul zilei.

  7. La final, ca să obțin un machiaj complet de seară, am căutat un efect „foxy” așa că am aplicat genele bandă CUPIO Lash Sunshine N520.

Comentarii