Noile Gene Premium CupioLash Mink |De la Frumoasa la Fabuloasa|

Noutăți Make-Up

Ce le face pe femei să fie şi să se simtă frumoase? “Depinde de femeie”, ai putea spune. Şi asa este. Fie că nu ieşi din casă fără puţin makeup, îţi petreci mult timp colindând magazinele după cele mai trendy ţinute, ai o manichiură impecabilă sau genele false sunt un accesoriu nepreţuit, scopul este, până la urmă, acelaşi: nevoia de a te simţi frumoasă şi încrezătoare. Iar când eşti admirată, efortul este răsplătit. Dacă în viaţa de zi cu zi îţi doreşti să fii frumoasă, cand vine vorba de evenimente speciale, s-ar putea să îţi doreşti să arăţi fabulos şi să fii cuceritoare.

Şi atunci.. ce le face pe femei să aibă un look fabulos? Îndrăznim să spunem că noua colecţie de gene CupioLash Mink poate face cu succes acest lucru. Cele 10 modele duc genele bandă la un alt nivel, de lux.
La fel ca fiecare domeniu din zilele noastre şi acest domeniu al frumuseţii se dezvoltă continuu. Genele false nu mai sunt demult un moft şi încep să fie tot mai preferate, nu numai pentru evenimente, ci şi pentru o zi obişnuită. Şi asta pentru că există modele de gene, în special cele bandă, ce se aplică uşor şi rapid, având un aspect natural.

poze editate mink lashCupio îţi aduce o nouă generaţie de gene, ce îmbină inovaţia cu pasiunea pentru naturaleţe. Noua gamă CupioLash Mink va cuceri cu siguranţă femeile ce îşi doresc să arate fabulous şi să-şi completeze ţinuta cu un “accesoriu” preţios.
Realizate 100% din păr natural de nurcă, genele CupioLash Mink au o strălucire naturală, fiind super usoare şi flexibile.
Confecţionate manual, acestea sunt 100% Cruelty Free. Animalele nu sunt rănite sau făcute să sufere, firele de păr sunt adunate în timpul sezoanelor de naparlire, iar animalele sunt sterilizate, pentru a se garanta siguranţa folosirii lor.
Firele de păr sunt prinse pe o bandă de bumbac, fiind astfel extrem de rezistente şi uşor de aplicat.
Pentru a le aplica poţi începe prin a verifica lungimea. Aliniezi banda la linia naturală a pleoapei şi verifici lungimea acesteia. Dacă este necesar, poţi tăia banda la dimensiunea potrivită. Aplici o linie subţire de adeziv transparent sau negru, de-a lungul benzii. Aştepti 60 de secunde înainte de aplicare. Poziţionezi bandă apăsând uşor pe linia pleoapei şi menţii câteva secunde pentru o fixare sigură.
Le îndepărtezi la fel de uşor, dezlipind uşor bandă (începănd din colţul exterior) şi îndepărtând uşor adezivul rămas pe banda de bumbac. Pentru a le îngriji adecvat este nevoie să păstrezi genele curate. Asigură-te că le-ai curăţat bine înainte de a le pune înapoi în cutia lor. Este important să nu le uzi, de aceea evită să te speli pe faţă dacă le ai aplicate.
Cu îngrijirea adecvată, ai garantate până la 30 de aplicări.
Poţi alege dintre cele 10 modele de gene Mink CupioLash, ceea ce ţi se potriveşte pentru un eveniment sau pentru fiecare zi in care îţi doreşti să arăţi fabulos: Barely There by Ovidiu Perta (inspirate de makeup artistul Ovidiu Perta), Messy Match, Luxury Lust, Little Lies, Uptown GirlInstant Glam, Undressed Diva, Blink Black, Aphrodite, Casual Cutie.

Cucereşte lumea cu o singură privire…cu genele CupioLash Mink! 😉

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN