Modele unghii de mireasă vara 2022

Inspire Manichiură

Una dintre cele mai importante zile din viața unei femei este ziua nunții. Ziua în care îmbracă pentru prima dată rochia de mireasă. Așadar, în ziua cea mare, totul trebuie să fie fără cusur. De la vestimentație și aspect fizic general, până la organizarea perfectă, în cele mai mici detalii, ale evenimentului.

Încrederea și frumusețea unei femei stă la baza unor detalii estetice care, cu siguranță, nu vor trece neobservate. Mireasa este, fără doar și poate, cea mai admirată persoană în ziua nunții. De aceea ea trebuie să arate impecabil.

Machiajul, coafura și nu în ultimul rând – manichiura trebuie să fie realizate perfect în cea mai importantă zi din viața unei mirese.

De-a lungul anilor, trendul în ceea ce privește aspectul manichiurii mireselor s-a păstrat în jurul nuanțelor naturale, dar evident că mereu a predominat albul. Această culoare a purității și gingășiei a fost aleasă în repetate rânduri de femeile care le-au spus DA, în fața altarului, acelor bărbați care le-au cucerit inimile.

Nuanțele de roșu, rose, nude deschis sau închis au fost și ele opțiunile mireselor care au vrut o manichiură altfel.

Ce manichiuri de mirese mai sunt la modă în vara anului 2022? Aflați în rândurile de mai jos.

Cum să îți aranjezi unghiile pentru nuntă

Așa cum este cunoscut deja, nuanțele nude, naturale, predomină atunci când vorbim despre manichiurile mireselor. Însă cum se aleg modelele sau lungimile unghiilor în ziua cea mare? Răspunsul este simplu – în funcție de stilul și personalitatea fiecărei femei.

Nu există limite pentru ca o mireasă să se simtă bine în pielea sa în ziua cea mare. Totuși, pentru a echilibra aspectul general, este recomandat să poarte unghii mai accesorizate dacă optează pentru o rochiță simplă, așa cum dacă poartă o rochie extravagantă, este indicat să o asorteze unei manichiuri simple.

Unghiile scurte se potrivesc persoanelor care au degetele alungite și subțiri, pe când celor care au degetele mai scurte și mai groase li se potrivesc unghiile mai lungi. Tipsurile sau construcțiile cu gel sunt ideale pentru a realiza o manichiură elegantă, potrivită pentru un eveniment atât de special cum este ziua nunții.

Ce culori se potrivesc pentru manichiura de mireasă

Eleganță, inocență, finețe – aceste trei cuvinte descriu perfect ceea ce trebuie să exprime o mireasă în ziua nunții. De aceea, nuanțele nude pe unghii au devenit favoritele mireselor. Însă acest lucru nu înseamnă că un model mai complex ar fi de nepurtat.

Este de preferat să se evite culorile închise pentru că în ziua nunții este nevoie de strălucire la nivel înalt!

Pe lângă nuanțele de nude se poate opta pentru nuanțele roz pal, bej (închis sau deschis), alb perlat sau cu efect de oglindă. De asemenea, manichiurile de mirese pot fi accesorizate cu paiete, perle sau cristale.

Modele de unghii pentru mireasă

Descoperă în galeria FOTO idei de manichiuri pentru ziua cea mare!


Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN