#StaiAcasa cu o manichiură frumoasă! Cum îți faci singură unghiile cu kituri rapide și ușor de folosit. VIDEO

Manichiură Step by Step VIDEO Manichiură

O manichiură îngrijită și frumoasă îi conferă oricărei femei o stare de spirit pozitivă. De fapt, toate procedeele de îngrijire personală le dau femeilor încredere în ele și le fac să se simtă frumoase.

Toate aceste procedee de răsfăț și îngrijire personală încărcau, până nu demult, agendele femeilor care apelau la ajutorul saloanelor de înfrumusețare pentru a se programa la cosmetică, manichiură, coafură, machiaj, epilare sau masaj. În contextul epidemiei de coronavirus, aceste saloane au fost închise pe o perioadă nedeterminată.

Ce e de făcut?

O femeie care se respectă ține la rutina sa de îngrijire, astfel că în condițiile date își va asigura acasă cel puțin pe jumătate din răsfățul pe care îl primea la salon.

Epilarea, întreținerea pielii și a tenului sunt metode de îngrijire pe care multe dintre femei le urmează dintotdeauna la domiciliu. Însă pentru o manichiură impecabilă și rezistentă, o mare parte dintre femei apelau, până acum, la ajutorul unor profesioniști de la salon.

Kiturile de manichiură pentru acasă, soluția ideală

Cupio pune la dispoziția femeilor care iubesc manichiura cu ojă semipermanentă kituri speciale pentru acasă, ușor și rapid de folosit, dar și tutoriale pentru începătoare, astfel încât acestea își pot realiza singure cele mai frumoase unghiuțe.

La Cupio, există kituri de unghii care necesită aplicarea unei baze (Base Coat) și a unui produs de sigilare (Top Coat), dar și kituri cu ojă semipermanentă 3 în 1, care nu necesită aplicarea altor produse înainte și după aplicarea culorii.

Ojele semipermanente Cupio To Go! asigură o rezistență de până la 4-6 săptămâni pe unghii, iar cele de tip 3 în 1 (One Step, Easy Off) au o rezistență de până la 14-21 zile.

Realizarea manichiurii cu ojă semipermanentă

Pentru unghiuțe frumoase, este necesar să urmăm câțiva pași importanți:

  • Realizarea formei și stabilirea lungimii corecte a unghiilor
  • Curățarea cuticulelor
  • Aplicarea bazei într-un singur strat (Base Coat)
  • Aplicarea culorii în două straturi
  • Aplicarea unui singur strat al produsului de sigilare (Top Coat)

În VIDEO-ul de mai jos, puteți învăța pas cu pas de la trainerul Cupio, Miruna Isac, cum să vă faceți manichiura cu ojă semipermanentă.

Găsiți kiturile complete de manichiura, aici

Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN