Creează manichiuri deosebite în doar câțiva pași cu noile acuarele, Aquarelle INK Cupio!

Manichiură Step by Step

Trainerul Cupio, Maria D. te invață să cum să realizezi manichiuri irezistibile în doar câțiva pași folosind noile acuarele, Aqurelle INK Cupio. 🖌 🎨

De curând Cupio a lansat un nou produs destinat nail-artului si anume: Aquarelle INK

Gama Aquarelle INK este formată  din 10 culori delicioase, vii, pigmentate și o solutie de blending care este destinată exclusiv mixării acestora.

Acuarelele lichide Cupio sunt pe baza de alcool, ceea ce înseamnă că se usucă la aer. Dacă doriți, puteți usca produsul și în lampa LED/CCFL/LED, deoarece căldura degajată va grăbi procesul de evaporare al alcoolului și se vor usca și mai repede. Timpul recomandat pentru o uscare completă este de 60 de secunde.

Produsul este foarte econom și vă recomand să îl utilizați în cantitate mică, atât cu pensula din dotare ,cât și cu o pensulă mai subțire precum Kolinsky 02.

După realizarea modelelor, recomandăm sigilarea cu un top flexibil precum Finish Gloss&Go flexible sau Diamond Top Coat.

Imediat ce am pus mâna pe aceste produse, m-am îndrăgostit, deoarece sunt foarte ușor de utilizat, iar modelele realizate sunt super rapide, ideale pentru fetele ce lucrează în salon, dar și acasă.

Asa că m-am hotărât sa vă prezint câteva metode ușoare de a folosi Aquarelle INK.

  • Bubbles

Pasul 1: Aplicăm un strat de ojă semipermanentă Polar Snow din gama Cupio To Go! și polimerizăm în lampa LED 30sec/ UV 60sec.

Pasul 2: Aplicăm un al doilea strat de Polar Snow și făra a polimeriza, aplicăm cu pensula din dotare Aquarelle Ink sub forma de bule. Ele se vor dispersa ușor, în funcție de cantitatea aplicată. Polimerizez în lampă LED 30sec/ UV 60sec.

Pasul 3: Sigilez designul cu un top flexibil, de exemplu Finish Gloss&Go flexible. Polimerizez în lampa LED 2.30min/ UV 4min.

  • Fundaluri Difuze

Acest tip de background îl puteți lăsa ca atare, sau vă poate folosi ca fundal pentru pictură, ori pentru aplicarea unor decorații 3D, elemente Swarovski.

În imagine vă prezint 3 nivele de blending a culorilor (de la stânga la dreapta): scăzut, mediu, ridicat.

Pentru a realiza acest tip de mixaj, am folosit soluția de blending Aquarelle Ink Cupio astfel;

Pasul 1: Aplicăm un strat de ojă semipermanentă Polar Snow din gama Cupio to go!. Polimerizez îin lampa LED 30sec/ UV 60sec.

Pasul 2: Aplicăm un al doilea strat de Polar Snow și făra a polimeriza realizez bule cu Aquarelle Ink folosind  pensula din dotare. Bunlele se vor dispersa ușor, în funcție de cantitatea aplicată, mai mult sau mai puțin.

Cât timp se usucă, aplic peste petele de culoare, bule din produsul de blending și las să se îmbine culorile. Polimerizez în lampă LED 30sec/ UV 60sec.

Pasul 3. Sigilez designul cu un top flexibil, de exemplu Finish Gloss&Go flexible și polimerizez în lampa LED 2-3 min/ UV 4min.

  • Pictura cu Aquarelle INK Cupio 

Pasul 1: Aplicăm un strat de ojă semipermanentă Polar Snow din gama Cupio to go!. Polimerizez in lampa LED 30sec/ UV 60sec.

Pasul 2: Îndepărtăm stratul de dispersie și apoi cu pensulele Pro Liner și Pro Painting vom picta elemente florale și decorative. Așteptăm să se usuce 1 minut.

Pasul 3: Sigilez designul cu un top flexibil, de exemplu Finish Gloss&Go flexible. Polimerizez in lampa LED 2.30min/ UV 4min

  • Efect de marmura

Pasul 1: Aplicăm un strat de ojă semipermanentă Polar Snow din gama Cupio to go! și polimerizez în lampa LED 30sec/ UV 60sec.

Pasul 2: Aplicăm un al doilea strat de ojă semipermanentă Polar Snow și făra a polimeriza, cu pensula Pro Liner 10/0 realizăm nervurile folosind Aquarelle Ink sub forma de linii tremurate. Ele se vor dispersa usor, în funcție de cantitatea aplicată. Polimerizez in lampa LED 30sec/ UV 60sec.

Pasul 3: Sigilez designul cu un top flexibil, Finish Gloss&Go flexible. Polimerizez în lampa LED 2.30min/ UV 4min.

Pasul 4: Peste stratul de top, putem realiza detalii texturate sub forma de nervuri folosind  gelul de pictura Cupio.

  • Mixed media

-Efectul din imagine se creează prin suprapunerea acuraelelor  Ink și a soluției de blending. Puteți amesteca și gel 3 în 1 transparent cu Aquarelle INK pentru a obține efectul prefect de vitraliu.

-Aquarelle Ink aplicate peste gelul Spider creează efectul de acvariu.

-Aquarelle Ink sub forma de animal print.

-Aquarelle Ink ca și fundal pentru a realiza un design cu gelul Spider.

  • Aquarelle Grafic

Pasul 1: Aplicăm un strat de ojă semipermanentă Fatal glance din gama Cupio to go! și polimerizez în lampă LED 30sec/ UV 60sec.

Pasul 2: Cu gel de pictură alb și pensula Pro liner Cupio realizez modele grafice. Polimerizez în lampa LED 30sec/ UV 60sec.

Pasul 3: Aplic Aquarelle INK pe toată suprafața tipsului și aștept să se usuce 60sec.

Pasul 4: Sigilez designul cu un top flexibil, Finish Gloss&Go flexible  Polimerizez în lampa LED 2.30min/ UV 4min.

  • Efect de vitraj : Blossom gel si Aquarelle ink

Pasul 1: Aplicăm un strat de ojă semipermanentă Fatal glance din gama Cupio to go! și polimerizez în lampa LED 30sec/ UV 60sec.

Pasul 2: Aplicăm strat de Blossom gel clear, peste care realizez modele cu gelul classic alb și îl las să disperseze, iar apoi polimerizez în lampa LED 30sec/ UV 60sec.

Pasul 3: Aplic Aquarelle INKpe toata suprafata unghiei si astept sa seusuce 60sec.

Pasul 4: Sigilez designul cu un top flexibil și polimerizez în lampa LED 2.30min/ UV 4min.

Vă mulțumesc, sper să vă placă modelele și să le gasiti interesante și utile!

Puuupici!! 💋💋

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN