,,Go Green, Beauty!” – o campanie din dragoste pentru frumusețe și mediu!

Din comunitate

Iubim și promovăm frumusețea, așa că ne place să fim înconjurați de… frumusețe! 

Într-o lume în care grija pentru mediul înconjurător înseamnă grija pentru noi înșine, ne dorim să încurajăm și să promovăm un stil de viață cât mai ”verde”. De aceea am dat startul campaniei ”Go Green, Beauty!”

Go Green, Beauty! – o campanie pentru promovarea consumului responsabil de produse de frumusețe

Frumusețea naturii înseamnă frumusețea ta! De ce? Pentru că fără natură, fără un aer curat și un mediu înconjurător sănătos, noi nu ne-am putea continua viața pe această minunată Planetă care are atâtea să ne ofere.

Prin intermediul campaniei Go Green, Beauty!, ne dorim să promovăm consumul responsabil de produse de frumusețe.

Durata desfășurării campaniei: 12 octombrie – 12 noiembrie

Scopul campaniei – colectarea recipientelor de Geluri color și Geluri de bază din portofoliul Cupio

Vă oferim vouă, tuturor Cupiolinelor noastre dragi, posibilitatea să protejați mediul înconjurător prin returnarea vechilor recipiente de geluri pentru manichiură și achiziționarea unor produse în ambalaje noi, îmbunătățite și realizate la standarde calitative. Noile ambalaje asigură păstrarea mai bună a gelului, astfel încât acesta să nu se usuce sau să ajungă în sistemul de închidere a capacului.

Prin implicarea voastră în această campanie de reciclare nu doar că demonstrați grija voastră față de natură, ci aveți și ocazia de a achiziționa gelurile de manichiură în noi recipiente, la prețuri speciale!

Asta pentru că veți primi vouchere valorice în schimbul recipientelor vechi pe care ni le trimiteți!

Cum poți returna recipientele gelurilor Cupio

Poți returna recipientele gelurilor colorate Cupio, la gramaj de 5ml și recipientele gelurilor de bază Cupio, indiferent de gramajul acestora.

  • Nu se va ține cont de data la care ați achiziționat produsele
  • Nu se va ține cont nici de conținutul lor (puteți returna recipientele, fie că sunt goale sau nu)

Ce trebuie să faci:

  • Trimite un e-mail pe adresa office@cupio.ro cu subiectul – ”Solicitare formular retur”, în care să specifici că dorești un formular de retur pentru a returna recipientele gelurilor Cupio. În e-mail trebuie să ne scrii – numele, prenumele și numărul tău de telefon.
  • Îți vom trimite formularul de retur, în format electronic, iar după ce îl completezi, vom procesa cererea ta de retur.
  • Returnează, propriu-zis, recipientele de geluri, pe adresa noastră (str. Costache Negruzzi nr.22, Timișoara, România)
  • Odată ce vechile recipiente ajung la noi, vom trimite pe e-mail-ul tău voucherele valorice și de reducere in format electronic.

Ce primești în schimbul recipientelor returnare

Dacă returnezi geluri color – la recipiente de 5ml, indiferent de gama din care fac parte acestea, beneficiezi de următoarele vouchere:

  • La 5 recipiente de geluri color returnate – un voucher valoric de 40 lei + un voucher pe care îl poți face cadou, de 5%
  • La 10 recipiente de geluri color returnate – un voucher valoric de 75 de lei + un voucher pe care să îl faci cadou, de 10%
  • La 15 sau mai multe recipiente de geluri color returnate – un voucher valoric de 115 lei + un voucher pe care să îl faci cadou, de 15%

Dacă returnezi geluri de bază (indiferent de gramaj), beneficiezi de următoarele vouchere:

  • La 5 recipiente de geluri de bază returnate (gramaj aleatoriu) – un voucher valoric de 99 de lei + un voucher pe care să îl faci cadou, de 5%
  • La 10 recipiente de geluri de bază returnate (gramaj aleatoriu) – un voucher valoric de 189 de lei + un voucher pe care să îl faci cadou, de 10%
  • La 15 sau mai multe recipiente de geluri de bază (gramaj aleatoriu) – un voucher valoric de 299 lei + un voucher pe care să îl faci cadou, de 15%

ATENȚIE! Voucherele cu valoare în lei pot fi folosite doar pentru achiziționarea gelurilor Cupio de pe www.cupio.ro (toate tipurile de geluri care nu se află deja la promoție). Acestea pot fi folosite până în 31 decembrie 2020.

Pentru a beneficia de vouchere trebuie să returnezi MINIM 5 RECIPIENTE!

Voucherele cu procent de reducere pot fi folosite la orice achiziție de pe www.cupio.ro, până în 31 decembrie 2020.

La plasarea unei comenzi se poate folosi doar un tip de voucher (fie voucherul valoric, fie voucherul cu procent de reducere).

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN