Cele mai bune tratamente pentru unghii scurte

Inspire Manichiură

Unghiile naturale au diferite forme, astfel ele pot fi ovale, rotunde, pătrate sau trapezoidale. Persoanele care preferă să își păstreze forma naturală a unghiilor, și nu să-și realizeze unghii tehnice de salon, se pot confrunta, adesea, cu probleme legate de fragilitatea acestora.

Unghiile moi și casante sunt printre cele mai des întâlnite probleme în ceea ce privește manichiura unei femei. Desigur că pot apărea și alte probleme, atunci când unghiile nu au o stare de sănătate corespunzătoare. Iată care pot fi acestea:

  • Exfolierea
  • Decolorarea
  • Subțierea
  • Inflamarea cuticulelor

Unghii scurte, dar îngrijite și sănătoase

Dacă preferi să ai unghiile scurte, îți recomandăm să te îngrijești de ele pentru ca acestea să aibă un aspect plăcut.

Ce este de făcut pentru prevenirea și remedierea problemelor unghiilor naturale? Există două variante – fie prin îngrijirea acestora cu tratamentele potrivite, fie printr-o alimentație corectă.

Îngrijirea unghiilor cu tratamente

Tratamentele săptămânale pentru unghii ar trebui efectuate de toate femeile, indiferent că au sau nu probleme. Întreținerea manichiurii este obligatorie pentru femei, dar nu numai! Și bărbații pot avea grijă de acest aspect, întrucât nu puține sunt femeile care sunt atente la unghiile persoanelor de sex masculin. Mâinile curate și îngrijite sunt o carte de vizită pentru oricine, indiferent de gen.

Stimularea creșterii unghiilor sau repararea celor casante și fragile pot fi îndeplinite cu ajutorul unui tratament adecvat. Cupio a lansat recent doua tratamente ideale pentru astfel de probleme ale unghiilor.

Repair – este un tratament adecvat pentru refacerea unghiilor deteriorate, care ajută la consolidarea și întărirea acestora. Este recomandat persoanelor cu unghii moi, care se exfoliază și se rup.

Recover – este un tratament destinat mai cu seamă persoanelor care au renunțat la gel sau ojă semipermanentă și vor să își îngrijească unghiile doar cu oje clasice. Recover Treatment acționează pentru refacerea unghiilor deteriorate prin aplicarea sau îndepărtarea neconformă a gelului UV sau a ojei semipermanente.

Ambele tratamente sunt îmbogățite cu vitamina E și acizi AHA – o formula inovatoare ce ajută la îmbunătățirea condiției unghiilor, la fortifierea și restructurarea lor.

În plus, datorită nuanțelor naturale pe care le au cele două tratamente, sunt ideale pentru a masca subtil imperfecțiunile unghiilor și pentru a oferi un aspect fresh manichiurii finale.

Mai multe tratamente pentru creșterea și consolidarea unghiilor naturale găsești aici.

Îngrijirea unghiilor prin alimentație

Hrana de zi cu zi influențează starea de sănătate a unghiilor, așadar există alimente destinate îmbunătățirii aspectului acestora. Pentru unghii sănătoase, rezistente și tari, sunt recomandate următoarele alimente:

*carnea de pui
*carnea roșie
*somonul
*lintea
*ouăle
*coacăzele
*migdalele și nucile
*uleiul de cocos

Vezi cum pot îmbunătăți aceste alimente aspectul unghiilor tale, în articolul Hrana unghiilor sănătoase și puternice

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN