Un nou membru în echipa Trainerilor Cupio: Iulia Morar! ;)

Interviu

Suntem bucuroşi să ne îmbogăţim echipa cu încă un Trainer: Iulia Morar!

Deşi are doar 23 de ani, şi-a descoperit vocaţia la o vârstă fragedă iar noi am descoperit-o pe ea. 🙂

Am întrebat-o câte ceva despre ea şi cum s-a perfecţionat în acest domeniu al unghiilor:

„Am descoperit devreme inclinaţia şi pasiunea spre acest domeniu, în momentul în care am văzut unghiile unei colege de liceu, lucru care mi-a stârnit interesul de a aprofunda acestă nouă pasiune. După câteva luni de zile, am găsit pe internet un curs şi, neavând nimic de pierdut, am decis să îl urmez. Din păcate, insuficienţa informaţiilor primite nu reuşeau să mă ridice la standardul dorit de mine. În acest fel am luat decizia de a urma un curs de perfecționare, în urma căruia am realizat cât de greșite fuseseră informațiile pe care le primisem la primul meu curs și motivul evident al eșecului meu. Încetul cu încetul, am pus în practică cunoştinţele pe care le-am acumulat la curs și am realizat că, dacă ai la dispoziție informațiile corecte și relevante, poți să avansezi foarte repede în această meserie.

Astfel având propria mea pățanie drept mărturie, eu cred cu tărie că, în primul rând, trebuie să investești în tine, în cursuri de perfecționare (sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le înveți de undeva, pentru că nimeni nu s-a născut învățat), să exersezi tehnicile, să lucrezi cu produse și echipamente de calitate, profesionale, chiar dacă costă mai mult, o să te ajute să îţi fidelizezi clientele, să oferi servicii de calitate și să îţi faci un nume în acest domeniu. Poate că o sa fie mai greu la început, poate că vei da greș de câteva ori, dar dacă iubeşti această meserie, succesul și împlinirile nu se vor lăsa așteptate.

În ultimii ani am urmat cursuri cu mai mult de 12 traineri, fără ajutorul cărora nu aş fi ajuns unde sunt astăzi, și cărora le sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ce am învățat.

Condusă fiind de ambiție, mi-am luat inima în dinți și am decis să particip la prima mea competiție, la categoria de Nail Design, unde am obținut locul 2 și 3, reușită care m-a motivat să particip și la alte concursuri, atât pe partea de construcție cât şi pe partea de Nail art și unde m-am clasat pe diferite locuri, la patru dintre competiţii .

Aștept cu nerăbdare să văd întâlnesc și să vă transmit tainele acestei superbe meserii.”

Bine ai venit în echipă , Iulia! 🙂

Pe Iulia o găseşti şi pe Facebook!

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN