Toamna se numără… noutățile! Descoperă cele mai noi produse Cupio

Noutăți Manichiură

Toamna cea bogată și roditoare a adus noutăți și la Cupio! Acum, te poți bucura de noile produse de frumusețe disponibile pe www.cupio.ro!

Găsești toate noutățile în secțiunea specială, cu același nume, din magazinul online, sau accesând această pagină –-> Noutăți de la Cupio

În rândurile ce urmează îți prezentăm unele dintre cele mai apreciate noutăți.

Începem cu cele din gama de manichiură, pentru că aici am extins două dintre cele mai iubite colecții de produse pentru unghii – Rubber Base și RevoGel. Descoperă noile culori ale produselor care oferă manichiurilor cea mai bună rezistență!

Rubber Base Sheer Collection

Cunoscutele baze de oje semipermanente și gel Rubber Base sunt disponibile acum într-o nouă gamă. Este vorba despre Sheer Collection. Nuanțele colecției păstrează proprietățile excelente de consolidare a unghiei pe care le oferă întreaga gamă Rubber Base, însă sunt ușor translucide și au pigmentație medie.

RevoGel

6 noi nuanțe au fost adăugate în cea mai iubită colecție de geluri – RevoGel. Produsele revoluționare îmbină avantajele gelului și ale acrilului într-o singură formulă!

Un alt avantaj deosebit pe care îl au produsele din gama RevoGel este că nu elimină căldură în timpul uscării și au o densitate ideală pentru a nu curge pe unghii.

Foarte ușor de folosit mai ales de începători, revo-gelurile pot fi folosite atât la construcția, cât și la consolidarea unghiilor moi, casante sau cu alte probleme. Cu ajutorul lor pot fi realizate diferite tipuri de corecții, cum ar fi construirea unui colț de unghie rupt, astfel încât manichiura finală să arate impecabil.

colorFALL Collection

Printre ”roadele” toamnei de la Cupio găsești și culorile noi din cea mai iubita colecție de oje semipermanente din acest sezon – ColorFALL Collection.

Alte noutăți

Între noutăți se mai află și matrițele de ștampilă Cupio The Artist, disponibile în mai multe modele, dar și matrițele de ștampilă Cupio S10, S11, S12, S13 și S14. Le poți comanda de aici.

Descoperă și noile gene magnetice MUAH! Alege dintre cele 6 modele și vei putea să ți le aplici chiar tu, acasă! Nu ai nevoie decât de puțină îndemânare și de eyeliner-ul adeziv special.

Unghiile false de tip PRESS-ON sunt, de asemenea, o noutate din portofoliul Cupio.

Seturile Diva Press-ON nails pot fi aplicate de orice persoană, în confortul locuinței, chiar dacă nu are experiență în domeniul manichiurii!

Unghiile false de tip press-on se folosesc împreună cu un adeziv special și se aplică pe unghii printr-o simplă presare. Ele sunt disponibile în mai multe modele, astfel încât să poată fi purtate atât în activitatea de zi cu zi, cât și la un eveniment special.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN