Strălucire la superlativ! Produsul de make-up care te scoate din anonimat

Make-up Noutăți Make-Up

Orice femeie își dorește să fie frumoasă, specială, unică! Iar un machiaj adecvat îi conferă încredere în sine și o face să se simtă deosebită. Există multe produse cosmetice care – pe noi, femeile, – ne ajută să ne ascundem imperfecțiunile și să ne evidențiem calitățile, dar numai unul ne face să strălucim, la propriu și la figurat: ✨ILUMINATORUL✨.

Iluminatorul este un produs cosmetic ce se aplică pe față, decolteu și umeri, bogat în particule ce difuzează lumina. Pe piața cosmeticelor există iluminatoare de nuanțe și texturi diverse, adaptate nevoilor fiecărui ten.

Cu ajutorul unui iluminator pot fi accentuate trăsături într-un mod natural, acesta putând fi aplicat pe pomeți, în zona arcadei, a maxilarului, în colțurile interne ale ochilor și chiar pe puntea nasului. Tot iluminatorul este cel care dă strălucire și unicitate fiecărui machiaj!

Extra Dose of Glow – o paletă cu 3 iluminatoare, potrivită tuturor tipurilor de ten

Un produs de top în portofoliul Cupio este noua paletă iluminatoare Extra Dose of Glow. Aceasta conține trei nuanțe: un auriu cald intens (Bling), un roz delicat cu particule strălucitoare (Goddess) și un bronz-auriu neutru (Golden Hour).

Toate cele trei nuanțe din paletă au o textură de tip pudră, ce reflectă lumina, pentru o strălucire intensă.

Mod de folosire

Iluminatoarele din noua paletă Cupio se pot aplica atât pe față, cât și pe corp, în zona decolteului și a umerilor.

*Dacă îți dorești o strălucire delicată, aplică un singur strat în zonele dorite.
– pentru acest efect natural se recomandă aplicarea produsului cu o pensulă din păr natural. Poți folosi una dintre pensulele profesionale Cupio 325, 308 sau 305.

*Dacă îți dorești o strălucire intensă, poți umezi pensula înainte de aplicare. Cum faci asta? Cu ajutorul unui spray pentru fixare a machiajului. După ce ai pulverizat acest produs pe pensulă, o poți trece prin iluminator, iar mai apoi transferi produsul pe ten.

Pentru un ten deschis, recomandăm nuanța Goddess

Pentru un ten ușor bronzat, recomandăm nuanța Bling.

Pentru un ten măsliniu, recomandăm nuanța Golden Hour.

Pentru un efect fabulos și radiant, cu irizații în mai multe nuanțe (auriu, roz, arămiu), pot fi combinate toate nuanțele paletei Extra Dose of Glow.

extra dose

Unde aplici produsul

Pe zonele feței se recomandă aplicarea în punctele unde cade lumina în mod natural – partea superioară a pomeților, podul nasului, deasupra buzei superioare și în colțurile interioare ale ochilor.

Tips & Tricks

  • Combină una dintre culorile paletei iluminatoare cu luciul de buze Wet Lips și îți poți crea 3 gloss-uri de nuanțe diferite! Răzuiește cu ajutorul unei periuțe (de sprâncene) pe o tăbliță/suprafață plană, curată, puțin produs din paleta Extra Dose of Glow (una dintre cele 3 nuanțe). Amestecă apoi cantitatea răzuită cu un strop de Wet Lips și ai obținut un gloss transparent, cu irizații aurii, roz sau arămii (în funcție de nuanța de iluminator aleasă).
  • Aplică baza de pleoape pentru machiaj pe toată pleoapa și apoi una dintre culorile din paleta Extra Dose of Glow – vei obține un look diafan și glowy.
  • Îți mai poți crea trei diferite look-uri monocromatice cu paleta iluminatoare. Poți aplica nuanțele atât pe pomeți, cât și pe pleoape. Alege să dai o finalitate strălucitoare machiajului purtând pe buze un gloss obținut din amestecul iluminatorului cu produsul Wet Lips.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN