Step by Step – Cum îți pui gene false acasă

Make-up Step by Step

Genele false sunt un accesoriu care completează perfect orice tip de machiaj – fie unul natural, fie unul mai strident. Pot fi purtate în orice moment al zilei de persoanele care își doresc să aibă gene mai voluminoase.

În industria produselor de beauty există mai multe tipuri de gene false care sunt diferențiate în funcție de forma și aspectul lor, dar și de modul sau tehnica de aplicare. Există gene false care se aplică folosind adezivi speciali, dar și gene false magnetice, care se aplică numai cu ajutorul unui eyeliner magnetic. Cele din urmă sunt mult mai ușor de aplicat și nu necesită cunoștințele unui lash-expert. Genele false de tip smocuri sau individuale (fir cu fir) trebuie aplicate cu adeziv și necesită îndemânare, precum și cunoștințe de specialitate, astfel încât rezultatul final să fie profesional.

Genele magnetice – ușor de folosit acasă

Genele magnetice pot fi folosite acasă de orice persoană care își dorește să aibă gene mai lungi și mai voluminoase. Riscul apariției unor alergii este minim în cazul genelor magnetice, întrucât ele nu implică folosirea unui lipici de gene.

Genele false magnetice se achiziționează numai împreună cu un eyeliner magnetic special care asigură prinderea acestora de genele naturale.

Cum se aplică genele magnetice – PAS cu PAS

Genele magnetice Baby Doll din gama MUAH sunt gene de tip bandă, care pot fi reutilizate dacă sunt întreținute corespunzător. Sunt foarte fine și ușoare, iar datorită sistemului inovativ, aplicarea și purtarea lor e foarte confortabilă. Iată cât de ușor se aplică genele false magnetice:

Pasul 1

Aplică o linie subțire de eyeliner magnetic la baza genelor.

Așteaptă 5-10 secunde înainte de a fixa genele bandă magnetice.

Găsești eyeliner-ul magnetic aici

Pasul 2.

Poziționează genele și apasă ușor.

Pasul 3

Odată aplicate cu ajutorul eyeliner-ului magnetic, genele se fixează cu ajutorul unor magneți minusculi – ancore.

Aplică ancorele în colțurile interne și externe ale genelor naturale (le găsești împreună cu genele din pachet).

Cum îndepărtezi genele magnetice

Pentru îndepărtarea genelor magnetice, trage ușor banda de gene dinspre exterior spre interior, iar apoi folosește un demachiant pentru a șterge eyeliner-ul magnetic.

P.S. Nu intra la duș când porți gene magnetice! Chiar dacă vor rezista sub apă și vor rămâne atașate, căldura și aburii vor relaxa curbura genelor și asta va duce la deteriorarea integrității și aspectului genelor false.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN