Produsele tale favorite se livrează de acum și în Easybox!

Make-up Manichiură

Ai un program încărcat sau pur și simplu nu te poți sincroniza pentru a prelua coletul direct de la curier? Nici o grijă! De acum, produsele Cupio pot fi ridicate și din easybox.

Cea mai avantajoasă metodă de ridicate a coletelor este disponibilă acum și pe www.cupio.ro.

Avantajele livrării prin easybox

*flexibilitate

Nu mai trebuie să îți sincronizezi programul de lucru și orice altă activitate în funcție de ora la care ajunge curierul la adresa ta.

Îți poți ridica coletul de la easybox oricând ai timp, dar nu mai târziu de 36 de ore de la livrarea lor, excepție făcând zilele de vineri (72 ore) și sâmbătă (48 ore).

*cost de livrare minim

Un alt mare avantaj pentru a alege livrarea coletului tău Cupio prin easybox este prețul scăzut. Dacă ai plasat o comandă mai mică de 250 lei, vei plăti pentru costurile de transport doar 9.99 lei. Iar în cazul în care comanda ta este mai mare de 250 lei, transportul va fi GRATUIT!

*siguranță

Produsele livrate prin easybox sunt amplasate în lockere securizate, disponibile nonstop în mai multe puncte de ridicare. Peste 2500 de astfel de lockere sunt dispuse în județe din România precum București, Ilfov, Iași, Timișoara, Brașov, Cluj, Constanța, Arad, Bacău, Ploiești, Oradea și Brăila.

Comanda ta va fi în siguranță până când o vei ridica. În momentul în care ai primit mesaj de informare că aceasta a fost livrată în easybox-ul selectat (locația aleasă de tine), vei primi și un cod PIN pentru deblocarea casetei în care se află coletul tău. Trebuie doar să mergi la easybox-ul selectat, sa introduci codul PIN în aparatul existent la easybox, iar ușa sertarului în care este depozitat coletul tău se va deschide.

În momentul în care vei primi mesajul cu codul PIN, vei avea și un e-mail de confirmare a livrării comenzii. Aici vei găsi și un cod QR pe care îl poți scana la easybox, astfel încât nu mai trebuie să introduci codul PIN format din cifre, primit pe telefonul tău. Indiferent ce opțiune alegi, te vei bucura de preluarea coletului tău în siguranță!

*proximitate și confort

Alege livrarea prin easybox și îți poți ridica produsele comandate din locul care ți-e cel mai la îndemână.

Poți selecta locația easybox-ului care se află în drumul tău de la lucru spre casă sau dacă ai unul chiar în zona unde îți petreci cea mai mare parte din timp este și mai bine!

Descoperă cea mai apropiată locație din orașul tău pe harta disponibilă atunci când selectezi opțiunea de livrare prin easybox.

*plată

La livrarea prin easybox, plata se poate face doar online, cu cardul bancar, la plasarea comenzii.

IMPORTANT!

Coletele voluminoase și mari nu pot fi livrate în easybox. În functie de mărimea coletului, vei fi înștiințat dacă pentru acesta există posibilitatea livrării prin easybox sau nu.

Ce trebuie să faci pentru a beneficia de acest serviciu:

  • Adaugă produsele preferate de pe www.cupio.ro în coș.
  • Selectează modalitatea livrare – Easybox.
  • Selectează unul dintre punctele de livrare din listă.
  • Când comanda ta ajunge în locker, vei primi de la Sameday un e-mail cu un cod QR și un SMS cu codul PIN. Ai 36 de ore să ridici produsele, cu excepția comenzilor livrate vineri (72 ore) și sâmbătă (48 ore). Scanarea codului QR sau introducerea codul PIN la punctul de ridicare va duce la deblocarea compartimentul în care se afla coletul.

În situația în care, la momentul livrătii, easybox-ul selectat este plin, coletul va fi redirecționat către un alt easybox din apropiere. Vei fi informat cu privire la acest aspect înainte și după redirecționarea coletului.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN