O aventură plină de premii! Participă la EGG HUNT pe cupio.ro și găsește ouăle cu surprize!

Concursuri Din comunitate

Primăvara aceasta, Cupio.ro aduce o experiență inedită de shopping online, cu o campanie palpitantă – EGG HUNT (Vânătoarea de Ouă). Între 29 aprilie și 4 mai 2024, îți poți testa norocul și agilitatea în căutarea ouălor virtuale ascunse pe site, fiecare ou deschizându-ți poarta către surprize și reduceri generoase.

Cum Participi?

Participarea este simplă și distractivă:

  1. Autentificare: Loghează-te în contul tău de client de pe www.cupio.ro. Poți participa la marea aventură și fără a avea cont de client.
  2. Căutarea ouălor: Navighează prin site și caută pictogramele tematice sub formă de ou. Acestea se gasesc inserate în descrierea produselor și a categoriilor.
  3. Descoperă surprizele: Odată ce ai găsit un ou, fă click pe el ca să afli dacă ascunde sau nu un premiu pentru tine!

    Atenție! Dacă premiul descoperit constă într-un voucher valoric sau de reducere, copiază codul dezvăluit după accesarea pictogramei sub formă de ou, și inserează-l în câmpul special dedicat de la finalizarea comenzii. În cazul în care fereastra de tip pop-up este închisă înainte de copierea codului, acesta nu mai poate fi recuperat și, în consecință premiul nu mai poate fi revendicat.

Premii speciale de până la 1000 de euro

Ouăle descoperite pe www.cupio.ro le vor aduce norocoșilor premii diverse care constau în:

  • Vouchere de reducere, care se aplică la produsele cu preț întreg de pe cupio.ro
  • Vouchere valorice
  • Campanii de transport gratuit
  • Produse cadou
  • The Golden Egg: Un norocos câștigător va descoperi un ou de aur, care-i va aduce un voucher de 1000 de euro!

Această campanie este o modalitate excelentă de a adăuga un strop de distracție și avantaj la experiența ta de shopping. Prinde oul magic pe Cupio.ro și lasă primăvara să-ți aducă mai mult decât vreme frumoasă – multe premii și zâmbete!

Regulamentul campaniei

Nu uita, campania se desfășoară conform regulamentului oficial disponibil aici și se supune termenilor și condițiilor pe care îi poți consulta oricând pentru mai multe detalii. Înscrie-te, caută și câștigă la Vânătoarea de Oua pe Cupio.ro!

Vezi Regulamentul campaniei

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Comentariu (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN

Se pot pune unghii cu gel acasă?

În ultimii ani, unghiile cu gel au devenit tot mai populare în industria frumuseții. Realizarea lor la salon poate fi costisitoare și consumatoare de timp, ...