Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de joi, 29 septembrie 2022

În Statele Unite ale Americii au apărut primii roboți care sunt programați să realizeze o manichiură într-un timp record: 10 MINUTE.

Clockwork, compania care a creat primul robot de manichiură, a lansat astfel de mașinării în mai multe locații din SUA, inclusiv în magazine din Texas, California și Minnesota.

Roboții de manichiură folosesc inteligența artificială și tehnologia 3D pentru a calcula dimensiunea și forma unghiilor clienților, apoi realizează o manichiură completă în mai puțin de 10 minute.

Totuși, roboții nu sunt programați să curețe unghiile și să le dea o formă, în prealabil. În mod ideal, femeile trebuie să aibă unghiile curățate și fără ojă aplicată, înainte de a apela la serviciile acestui robot. De asemenea, tipul de ojă pe care îl aplică robotul este lacul de unghii clasic, și nu cel de tip gel UV, semipermanent.

Pentru 8 dolari, femeile din SUA pentru care timpul este prețios, aleg să își facă manichiura la un astfel de aparat, în loc să apeleze la serviciile unui tehnician de salon, acolo unde întreaga procedură poate dura până la o oră.

Desigur că există încă și persoane care aleg experiența clasică, de a merge la salon pentru a se bucura de serviciile profesionale ale unui specialist în domeniu. Și asta mai ales dacă își doresc o manichiură semipermanentă care să reziste o mai mare perioadă de timp.

Iată cum funcționează robotul de manichiură:

Comentarii