MANI-PEDI Perfect Match. Tu ți-ai pregătit pedichiura pentru vară?

Inspire Manichiură

Sezonul estival e aici, dar tu nu ai reușit încă să îți pregătești pedichiura pentru sandale? Ești în pană de idei și nu știi ce culori să alegi, astfel încât să îți asortezi manichiura cu pedichiura? Te ajutăm noi cu câteva sugestii importante de care trebuie să ții cont pentru un look impecabil în această vară!

Pentru că suntem femei ne este mai greu să ne decidem să alegem culorile și a combinațiile potrivite de culori atunci când mergem la mani-pedi. Iar asta, în primul rând, pentru că există o sumedenie de nuanțe de oje semipermanente sau lacuri de unghii din care putem alege. În al doilea rând pentru că ne este greu să ne imaginăm cum se vor potrivi culorile. Desigur că avem varianta să ne facem atât manichiura, cât și pedichiura cu aceeași culoare, însă pentru a nu ne plictisi, putem combina armonios două nuanțe.

Este obligatoriu să avem aceeași culoare la unghiile de la mâini și de la picioare?

NU. Nu este o regulă în acest sens. Cu atât mai mult cu cât avem la dispoziție o varietate de culori vesele de primăvară. Nu este greșit nici să optăm pentru aceeași culoare, însă putem fi libere să alegem culorile pe care să le purtăm pe unghiuțe. Totuși, acestea trebuie să se potrivească într-o anumită măsură.

Iată câteva idei pentru a potrivi perfect culorile unghiilor de la mâini și de la picioare:

Galben + albastru sau mov
Încearcă și tu: Illuminating + Carribean Blue

O combinație plăcută privirii este cea a culorilor galben și albastru sau galben și mov. Poți opta pentru o manichiură de culoare galbenă și pentru o pedichiură cu ojă semipermanentă de culoare albastră sau mov. Deși contrastante, culorile merg foarte bine împreună. Desigur că poți alege și turcoaz în loc de albastru, în funcție de cât de colorată sau ”vie” îți dorești să ai pedichiura.

Combinații de roz deschis cu fucsia, albastru-cobalt sau verde
Încearcă și tu: Fairy Wing + Euphoria

Un roz pudrat, culoarea zmeurei sau a piersicii la manichiură, iar la pedichiură nuanțe ceva mai îndrăznețe. Poți alege între fucsia, albastru neon, albastru colbalt sau verde – se vor potrivi perfect cu manichiura minimalistă.

Bej – o nuanță universală care se potrivește cu orice

Dacă vrei să îți faci manichiura sau pedichiura cu o culoare stridentă, alege o a doua culoare ceva mai minimalistă – îți recomandăm nuanța bej care se potrivește oricând, cu orice!

Bej și roșu
Încearcă și tu: Aether Skin + Lady Red

Bej/nude sau french pedicure și verde mentă
Încearcă și tu: Nude Peach Rubber Base + Macarons Limette

Bej sau rose și roșu corai
Încearcă și tu: Soft Pink + Summer Shanghai Pink

Mov lavandă și mov închis
Încearcă și tu: Macarons Lavender + Imperial Purple + pigment Chrome Midnight Purple

În galeria FOTO de mai jos puteți să vă inspirați din câteva modele de design și nail-art pentru pedichiura anului 2021

sursă FOTO: Pinterest

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN