Machiajul care te face să strălucești, la propriu și la figurat! FOTO

Make-up

Un mare adevăr în industria frumuseții este, fără doar și poate, faptul că femeile adoră să… strălucească! Asta și la propriu, și la figurat. Când vine vorba de machiajul ochilor, orice femeie își dorește să aibă o privire intensă și hipnotizantă. Iar fardurile de ochi cu particule de sclipici sau glitter sunt favoritele tuturor doamnelor sau domnișoarelor care iubesc să aibă grijă de imaginea lor.

Fardurile strălucitoare

Machiajul cu farduri strălucitoare atrage privirile și scoate din anonimat orice femeie care îl poartă. Însă modul în care este aplicat acest tip de machiaj este foarte important! Particulele de glitter sau sidef pot fi ușor dezordonate sau chiar pot cădea de pe pleoape dacă make-up-ul nu este realizat corespunzător. Însă, cu puțină practică și cu ajutorul produselor potrivite, ai putea să realizezi chiar și tu un machiaj de vis!

Senzualitate și dorință – într-un cuvânt: wonderEYES

Cea mai nouă colecție de farduri de pleoape de la Cupio – wonderEYES – include culori spectaculoase cu glitter care reflectă lumina și oferă un look sofisticat, fără efort!

Datorită formulei hibrid care combină finisajul pudrei cu finețea unui fard cremă, wonderEYES creează un efect metalic, strălucitor.

Textura fardurilor strălucitoare este ușor construibilă și foarte confortabilă pe pleoape.

Cum realizezi un machiaj cu sclipici?

  • Folosește primer

Unul dintre cei mai importanți pași pentru realizarea machiajului cu sclipici este primer-ul. Aplicarea unei baze de machiaj este esențială pentru ca fardurile cu particule de sclipici sau glitter să nu cadă de pe pleoape. Îl poț aplica fie cu pensula, fie cu bureții de machiaj.

  • Aplică fardul strălucitor

După primer, este timpul să aplici fardul glitterat direct pe suprafața pleoapei. În funcție de efectul pe care vrei să îl obții, poți să îl aplici pe întreaga pleoapă, pe centrul acesteia sau în colțul intern al ochilor. În cazul în care nu dorești să îl aplici pe toată pleoapa, folosește pe restul acesteia un fard de culoare neutră.

Pentru a-l aplica în strat mai generos și pentru a avea un efect mai pigmentat, produsul glitterat se recomandă a fi aplicat cu degetul. Pentru o aplicare mai puțin intensă, folosește o pensulă.

  • Adaugă eyeliner și mascara

Pentru ca look-ul tău să fie cu totul și cu totul deosebit, poți folosi și eyeliner. Alege un tuș negru sau maro, în funcție de intensitatea pe care și-o dorești și trasează o linie la baza genelor. Completează machiajul ochilor cu mascara și gata! Fii pregătită să strălucești!

Descoperă nuanțele din colecția wonderEYES

Day DreamingDescoperă nuanța aici

Champagne PopDescoperă nuanța aici

Angel Touch Descoperă nuanța aici

Hollywood GlowDescoperă nuanța aici

Amaze Me! Descoperă nuanța aici

Dare to SparkleDescoperă nuanța aici

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN