Interviu cu Ingrid Dewald, câștigătoarea concursului Cupio Nail Ambassador 2020

Interviu

Ingrid Dewald este câștigătoarea competiției Nail Ambassador 2020, derulată de Cupio în perioada 13 august-18 decembrie 2019.

În competiție s-au înscris zeci de persoane pasionate de manichiură și de produsele Cupio, însă doar una a fost aleasă câștigătoare: Ingrid Dewald, care și-a demonstrat nu doar abilitățile de nail-artist, ci și pasiunea pentru frumusețe, bun gust și nu în ultimul rând pentru produsele de la Cupio.

Cine este Ingrid?

Pentru a cunoaste mai bine pe Ingrid, cea care este ambasadorul Cupio al anului 2020, am realizat un scurt interviu.

Ingrid Dewald, în primul rând am dori să ne spui câte ceva despre tine: de unde ești, ce vârstă ai și de ce te-ai înscris în această competiție?

Bună tuturor! Am 22 de ani, locuiesc în Constanța și m-am înscris în competiția Cupio Nail Ambassador 2020 pentru a-mi depăși limitele și pentru a împărtăși cu cât mai multe persoane pasiunea mea pentru acest domeniu extraordinar!

Cum ai primit vestea câștigării concursului Nail Ambassador 2020?

Vineri, 20 decembrie 2019, dădeam refresh paginii Cupio la fiecare jumătate de oră, însă anunțul întârzia să apară. Mi-am spus că mai bine verific din nou mai pe seară. Întâmplător, am intrat pe facebook și, când am văzut numele meu scris acolo, m-am bucurat ca un copil, mai ales că în concurs am fost înscrise multe fete talentate și nu știam ce își dorește echipa Cupio de la viitorul ambasador. Am primit un cadou minunat de Crăciun și vă mulțumesc pentru asta!

De ce ai ales cariera de tehnician în domeniul manichiurii? De la ce vârstă profesezi ca nail-artist?

Dintotdeauna mi-a plăcut frumosul. La vârsta de 16 ani, mama mea, căreia nu îi pot mulțumi îndeajuns pentru încrederea și sprijinul pe care mi le-a dăruit, mi-a spus: „Alege-ți un job pentru care să îți dorești să vezi cât mai repede răsăritul soarelui”. Și, cu ajutorul ei, astăzi de abia aștept să mă trezesc și să creez noi povești pe unghiuțe!

A fi nail-artist este pentru tine o vocație sau o profesie? Ce îți place cel mai mult la această meserie?

Pentru mine, a fi nail-artist a fost întotdeauna o vocație și a devenit o profesie. În ceea ce privește manichiura, iubesc combinația dintre tehnică și design. În ceea ce privește relația cu fetele mele, iubesc să povestim de toate și să le fiu alături în cele mai importante momente ale vieții lor. Și iubesc, de asemenea, posibilitatea de a evolua în mos continuu și faptul că această evoluție depinde doar de mine: dacă îmi propun ceva, trebuie să muncesc și voi reuși să ajung unde îmi propun.

Fotografiile tale dovedesc faptul că folosești produse Cupio încă de dinainte de intrarea în competiție. Ești o fană a brandului? De ce îți place să lucrezi cu produsele Cupio?

Da, lucrez cu produsele Cupio de mulți ani. Îmi aduc aminte și acum prima ojă semipermanentă Cupio achiziționată, Cold Coffee (nu a mai fost actualizat stocul 🙁 ), în 2014. Când am aplicat-o prima dată, nu îmi venea să cred cât este de frumoasă și de pigmentată. Acum, după 5 ani, calitatea produselor Cupio este peste așteptările mele și sunt fericita posesoare a unei mari colecții de produse care, sincer, merită atenția tuturor, de la pile și până la finish!

Preferi să lucrezi cu ojele semipermanente sau cu gelurile UV?

Să fiu sinceră, nu am un material preferat, fiecare are rolul său. Iubesc bazele Rubber pentru aderența lor, dar și gelurile Sculpting când este vorba de schimbarea arhitecturii sau de alte tipuri de corecții.

Pentru dezvoltarea profesională ai urmat cursuri în domeniu? Dacă da, ce fel de cursuri?

Da, am urmat multe cursuri, atât fizice, cât și online. M-am axat mai mult pe partea de tehnică și mai puțin pe partea de design, recunosc, deci întotdeauna este loc pentru ceva nou. Iubesc să merg la cursuri de perfecționare, simt că mai urc o treaptă către visul meu, acela de a deveni din ce in ce mai bună!

Care este produsul sau care sunt produsele tale favorite de la Cupio?

Wow, chiar este greu de spus. Iubesc pilele Long Lasing, soluțiile de pregătire, bazele Rubber, gelurile Fiber și pe cele Sculpting, finish-ul Diamond, toate nuanțele ojelor semipermanente, dar și pe cele ale gelurilor color. Super produse, ce să mai! ♡

Ce fel de persoană ești? Numește 3 calități și 3 defecte ce te caracterizează.

Hmm, consider că sunt o persoană răbdătoare, pozitivă și ambițioasă. Pe de altă parte, uneori mi-e teamă să încerc lucruri noi, sunt destul de sensibilă și analizez mult lucrurile, ceea ce poate fi și un defect, dar și o calitate.

Cum îți petreci timpul liber? Care sunt hobby-urile tale?

Știu că poate sună clișeic, însă nu am foarte mult timp liber. Dar atunci când am câteva clipe libere, îmi place să mă uit la noutăți legate de manichiură, să petrec timp cu iubitul meu și cu pisicuțele noastre și să mă plimb pe malul mării. ♡

 

Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN