Idei de unghii cu gel cu model de Paște

Inspire Manichiură Unghii cu gel

Sărbătorile Pascale sunt tot mai aproape, așa că ne pregătim să le întâmpinăm cum se cuvine! Dincolo de cumpărăturile și pregătirile pe care le facem pentru masa de Paște, nouă, femeilor, ne place să fim atente și la imaginea noastră.

De altfel, orice sărbătoare este un prilej bun pentru a face schimbări în look-ul sau garderoba noastră. Dacă te-ai decis deja asupra vestimentației pe care o vei purta în zilele de sărbătoare, e timpul să te gândești și la modelul de unghii pentru care vei opta. Asta mai cu seamă că programarea la manichiură trebuie făcută cât mai din timp, întrucât este clar că toate femeile își doresc unghii ”ca scoase din cutie” de Paște.

Tu ce model cauți pentru manichiura de Paște? Venim în ajutorul tău cu câteva idei.

Fie că optezi pentru unghii cu geluri UV sau cu oje semipermanente, scurte sau lungi, poți găsi inspirația necesară pentru alegerea modelului preferat!

Modele cu iepuraș

Unele dintre cele mai căutate modele de unghii de Paște sunt cele cu iepurași. Simbol cunoscut al acestei sărbători, iepurașul semnifică veselie și drăgălășenie, așa că unghiile cu acest model sunt printre cele mai solicitate de femeile care merg la saloanele de manichiură.

Unghiile cu model de Paște nu trebuie să însemne doar purtarea unor simboluri ale acestei sărbători pe unghii. În funcție de preferințe sau stilul care te caracterizează, poți opta pentru o manichiură simplă, clasică, sau mai colorată, în ton cu anotimpul pe care îl traversăm. Poti alege, de asemenea, kituri de unghii cu gel sau cu ojă semipermanentă pentru a te asigura că ai toate produsele necesare pentru manichiura semipermanentă.

Modele vesele și colorate

Dacă vrei să porți primăvara pe unghii, îți sugerăm o manichiură colorată, iar ideile se regăsesc în următoarele imagini:

Modele florale

Florile pe unghii sunt și ele adesea preferate de femei, întrucât exprimă finețe și gingășie, așa că de Paști poți alege unul dintre următoarele modele:

Modele clasice cu diferite design-uri

Simplitatea nu se demodează niciodată, iar dacă ești adepta stilului clasic, poți opta pentru o manichiură într-o singură culoare, cum ar fi roșul clasic, pentru una nude sau pentru una accesorizată cu modele grafice, puncte negre (splash effect) sau cu alte ornamente.

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN