Idei de cadouri pentru femei speciale

Manichiură

Am intrat în luna în care a dărui este cel mai frumos sentiment. Luna cadourilor ne face mai umani, mai sentimentali, mai buni, mai frumosi. Ne amintim cât de mult ne împlinește dragostea pe care o avem față de ceilalți. Cât de mult de bucurăm să îi vedem fericiți, cu zâmbetul pe buze, pe cei dragi nouă.

Pentru femeia dragă din viața ta, noi ți-am pregătit câteva idei de cadouri pe care, cu siguranță, ea le va adora! Pentru că nu vei da greș niciodată cu produse de frumusețe, care sunt o necesitate și o bucurie pentru orice femeie.

Iată câteva dintre cadourile pe care le poți oferi femeii speciale din viața ta:

Kit Fancy Manicure

Îngrijirea mâinilor și a unghiilor este foarte importantă în orice perioadă a anului, dar mai ales iarna, când pielea noastră tinde să se usuce din cauza temperaturilor scăzute. Pentru că orice femeie își dorește o manichiură frumoasă, nu trebuie să neglijeze aspectul general al mâinilor, întrucât o manichiură va arăta impecabil doar pe mâini întreținute corespunzător. Asadar, hidratarea pielii este o necesitate!

Kitul Fancy contine tot ceea ce este necesar pentru a avea mâini frumoase, hidratate și ingrijite. 

Kit Homemade Nails

Pentru că orice reprezentantă a sexului frumos adoră să își facă manichiura, kitul Homemade Nails o va surprinde placut! Un cadou special ce include produsele necesare pentru a realiza o manichiură cu ojă semipermanentă, acasă! O culoare la alegere, o bază, un top coat pentru sigilarea manichiurii, dar și o lampa led, perfectă pentru manichiura cu ojă semipermanentă, la domiciliu.  Toate acestea, ambalate într-o cutie specială.

Kit Fabulous Nails

Alege să dăruiești frumusețe femeii speciale din viața ta, oferindu-i produse cosmetice profesionale, într-o cutie specială de cadou!

Kitul Fabulous Nails include o ojă semipermanentă din colecția Emotions (culoare la alegere), o bază și un top coat pentru ojă semi, dar și un ruj din colecția Cupio Matte.

Kit Love your Lips

Un cadou special pentru o femeie care are grijă de aspectul său fizic, kitul Love your Lips include produsele necesare pentru îngrijirea buzelor. Iarna, acestea au nevoie de o mai multă atenție decât de obicei, întrucât temperaturile scăzute pot duce la uscarea și crăparea acestora. Balsamul de buze intens hidratant din acest kit le va proteja de uscăciune și le va menține hidratate, iar rujul și creionul de buze le va contura pentru un aspect deosebit.

Kit Let it Glow

Orice femeie adoră produsele cosmetice de machiaj, așa că pentru toți cei care sunt în căutarea unui cadou special de sărbători pentru o reprezentantă a sexului frumos, kitul Let it Glow este alegerea ideală! Acesta include o paletă de farduri de pleoape, un iluminator, un ruj și un creion de ochi ale căror nuanțe sunt la alegere.

Kit Pink Beauty

Armonie, grijă, dragoste necondiționată – culoarea roz este cea care exprimă toate aceste sentimente! Kitul Pink Beauty este cadoul perfect pentru femeia importantă din viața ta. Orice femeie iubește culoarea roz și iubește produsele cosmetice care o fac să se simtă mai frumoasă! Kitul Pink Beauty inlcude o o paletă de farduri, un fard cremos, o pensulă și un gloss de buze, ambalate într-o cutie de cadou de culoare roz.

Kit Guilty Pleasure

Plăcerile ”vinovate” ale femeilor sunt produsele de îngrijire și înfrumusețare! O femeie care ține la aspectul său fizic nu se va sătura niciodată de creme, loțiuni, machiaje și alte cosmetice care o fac să se simtă feminină, frumoasă. Nu este deloc greu să ghicești ce cadou o va face fericită pe femeia specială din viața ta! O crema, un scrub sau un unt de corp vor fi întotdeauna cadouri plăcute. Ce-ar fi să i le oferi pe toate la un loc? Kitul Guilty Pleasure este cadoul perfect!  

Kit Shine On!

Piele tânără, catifelată, hidratată – visul oricărei femei! Kitul Shine On! include două produse esențiale pentru întreținerea pielii. Crema Skin Seduction este ideală pentru hidratarea și iluminarea pielii intregului corp, iar masca de față So Gold! este perfectă pentru menținerea tenului tânăr, cu aspect sănătos și catifelat. Cadoul ideal pentru orice femeie, kitul Shine On! se livrează într-o cutie drăguță, pentru o surpriză de neuitat.

Vezi toate cadourile

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN