Descopera noutatile din Magazinul Cupio

Postat pe data de marți, 13 februarie 2018

De curând am lansat o nouă gamă de rujuri lichide mate cu efect metalic, de care ne-am îndrăgostit pe loc. Sunt ideale pentru un machiaj special și pentru a-ți transforma un machiaj de zi într-unul de seară în doar câteva secunde. Textura metalizată este în tendințe încă de anul trecut și continuă să fie un must have și în sezonul următor atât pentru machiajul buzelor cât și cel al ochilor.

 

Dacă optezi pentru un machiaj intens al buzelor, te sfătuim ca restul machiajului, ochii și pomeții, să fie în tonuri neutre pentru a crea o armonie în machiaj.

#GetMetallic au un finish mat-metalic, au o textură cremoasă ce ajută la distribuirea produsului foarte ușor pe buze și sunt rezistente la transfer. Aplicarea acestora este foarte ușoară datorită formei ascuțite a aplicatorului care ajută la o conturare perfectă, iar pigmenții metalici din compoziția acestora conferă buzelor strălucire și volum.

În următoarele imagini veți putea vedea fiecare culoare:

1. Love Gold – auriu prețios care poate fi aplicat atât pe buze, pe pleoape cât și pe pomeți.

2. Shiny Pin – auriu cu reflexii multicolore, arată foarte bine aplicat singur cât și peste un ruj de o culoare închisă pentru un accent de volum.

3. Like a Goddess – arămiu, este perfect pentru crearea unui makeu-up look bronzant.

4.Share Beauty – portocaliu strălucitor, perfect pentru zilele însorite de primăvară.

5. Insta Glam – mov prună, special pentru un look îndrăzneț și buze intens colorate.

Sunt delicioase nu-i așa? 😀

Le puteți încerca și pentru machiajul ochilor pentru că sunt foarte rezistente, iar cel mai wow efect îl obțineți dacă le aplicați pe centrul pleoapei pentru un efect strălucitor.

Pentru un look absolut radiant, puteți aplica culorile deschise și pe pomeți.

Te așteptăm în magazinele Cupio să probezi toate culorile.

#GetMetallic and shine on 😉

Comentarii