Frumusețe și Inovație. Descoperă noutățile de iarnă de la Cupio

Noutăți Make-Up Noutăți Manichiură

Pe măsură ce iarna își intră în drepturi, brandul tău de beauty favorit te surprinde cu o serie de noutăți captivante! De la produse pentru unghii la cosmetice pentru machiaj, iată cele mai recente produse care se regăsesc în portofoliul Cupio și care promit să îți îmbogățească rutina de înfrumusețare în acest sezon.

Blush cremos Guilty Lolita Muah

Unul dintre cele mai noi produse din portofoliul Cupio este blush-ul cremos care completează cea mai adorată gamă de la MUAH – Lolita.

Disponibil în patru nuanțe vibrante, Guilty Lolita Blush este perfect pentru un aspect radiant chiar și în zilele geroase de iarnă. Gândește-te la Blush-ul Guilty Lolita Muah ca la un mic truc magic pentru obrajii tăi. Este genul acela de produs care, cu doar câteva atingeri ușoare, îți poate transforma întregul look, oferindu-ți un aer proaspăt și radiant.

Și știi ce e și mai grozav? Datorită texturii sale cremoase, nu doar că arată superb pe obraz, dar și se simte confortabil pe piele, fără să creeze acea senzație de greutate sau uscăciune. E ca și cum ai purta un voal fin și mătăsos pe obraji.

Alege-ți nuanța potrivită dintre Honeymoon Flirt, Hotline Pink, Peachy Promise și Berry Babe!

Rubber base Baby Boomer

Un must-have pentru iubitoarele de manichiură, Rubber base Baby Boomer aduce un plus de rezistență și flexibilitate unghiilor tale. Cu nuanțe precum Peach, Nude și Rose, această bază este ideală pentru a crea manichiuri elegante și rezistente, perfecte pentru sezonul rece.

Paletă farduri de pleoape Nude Story

Paleta Nude Story de la Cupio e ca acea piesă vestimentară clasică din garderobă pe care o poți asorta cu orice și te scoate din orice impas. E perfectă pentru orice ocazie și orice stil de machiaj, fiind un must-have în trusa ta de beauty. E genul de paletă care te face să te simți pregătită pentru orice, cu un strop de eleganță și rafinament.

Conține 8 culori mate, intens pigmentate care îți permit să îți exprimi creativitatea în fiecare zi. Fie că dorești un machiaj natural de zi sau un look intens de seară, Nude Story este alegerea ideală.

Fardurile din paleta Nude Story se remarcă prin textura lor fină și pigmentii de înaltă calitate, asigurând o uniformizare perfectă și o acoperire excelentă. Se aplică ușor cu pensule pentru farduri, permițând atât realizarea unui look difuz, folosind o pensulă de blending, cât și a unui look intens, cu ajutorul unei pensule plate.

Pigmenți de unghii

Inovația în arta unghiilor continuă cu pigmenții de unghii I See Chrome. Aceștia oferă un efect spectaculos și sunt ideali pentru a adăuga un strop de strălucire manichiurii tale de iarnă.

Rujuri mini Cupio VIP

Rujurile mini VIP sunt o nouă gamă de produse pentru buze lansate în această iarnă, la Cupio. Disponibile atât în nuanțe mate, cât și cremoase, rujurile mini VIP sunt esențiale pentru orice femeie care dorește să-și păstreze un look impecabil pe tot parcursul zilei. Concepute pentru a fi ușor de transportat, fie în poșetă sau chiar în buzunar, aceste rujuri mini sunt perfecte pentru reîmprospătarea machiajului în orice moment.

Lacuri de unghii Color Match

Pășește într-o lume unde culoarea perfectă pentru unghiile tale nu este doar un vis, ci o realitate accesibilă cu fiecare aplicare.

Colecția Color Match redefinește conceptul de manichiură, oferindu-ți o armonie desăvârșită între ojele clasice și ojele semipermanente. Include culori identice cu unele dintre cele din gama de oje semipermanente, pentru o potrivire perfectă!

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN