Favoritele unui expert în manichiură: Descoperă produsele Cupio de TOP alese de tehnicieni

Manichiură

Dragi cititori și cititoare ale Blogului Cupio,

În acest articol avem bucuria să punem în lumină unele dintre produsele Cupio care ”fac valuri” în lumea manichiurii, iar asta nu o spunem noi, ci o sursă sigură: un tehnician stilist de manichiură cu experiență. Eliza Șerban ne dezvăluie, în rândurile ce urmează, care sunt produsele sale preferate din portofoliul Cupio.

Top Coat Glossy

În lumea artistică a manichiurilor, există acel produs-vedetă care iese în evidență prin calitățile sale remarcabile. În portofoliul generos de produse pentru manichiură al brandului Cupio, Top Coat Glossy este acela care, fără îndoială, merită să poarte o coroană. Din multe variații de top coat din portofoliul Cupio, acesta este de departe finish-ul preferat de mulți tehnicieni.

Beneficiile Top Coat-ului Glossy

Versatilitate și durabilitate

Top Glossy are o vâscozitate medie spre fluidă, prin urmare, oferă o manichiură de lungă durată, capabilă să reziste la toate provocările vieții cotidiene.

Un produs fără dispersie

Una dintre calitățile majore ale acestui top coat este absența dispersiei (nu necesită fixare cu cleaner), fapt ce îl face un produs curat și neted, ușurând munca tehnicianilor și reducând timpul de finisare.

Flexibilitate și Rezistență

Top Glossy are capacitatea de a oferi un finisaj flexibil, evitând astfel formarea fisurilor nedorite.

Fidelitate cromatică

Un alt atu semnificativ al acestui top coat este faptul că păstrează integralitatea culorii ojei aplicate anterior, prevenind atât decolorarea, cât și modificarea nuanței acesteia. (Spre exemplu, nu dă ojei de culoare neagră acea tentă albastră cum se poate întâmpla la aplicarea altor top coat-uri).

Luciu impecabil

Pentru a pune în valoare orice nuanță de ojă, produsul de sigilare oferă un luciu de neegalat, aducând un plus de eleganță și sofisticare fiecărei manichiuri.

Compatibilitate

Top Coat Glossy se poate utiliza atât în sistem de gel, cât și în combinație cu oja semipermanentă, făcându-l astfel un aliat perfect pentru orice tehnician de unghii.

Acum că am explorat împreună toate beneficiile oferite de Top Coat Glossy de la Cupio, este ușor să înțelegem de ce este considerat „coroana” colecției de top coat-uri.

Cu un asemenea aliat în trusa ta de manichiură, vei putea să creezi manichiuri care nu numai că vor străluci, dar vor rezista și încercărilor timpului, păstrându-și frumusețea și eleganța în orice împrejurări.

Iar dacă nu v-ați lăsat convinși de cuvinte, priviți imaginile de mai jos!

Soft Builder Milky White Gel

Un alt produs-vedetă din portofoliul Cupio care merită atenție deosebită este gelul Soft Builder Milky White. El reprezintă alegerea ideală pentru tehnicienii care vor să lucreze cu un gel autonivelant.

Ceea ce îl diferențiază pe piață este nuanța delicată și elegantă, care evocă puritatea și finisajul unui alb lăptos. Intensitatea albului este scăzută, însă acoperă imperfecțiunile unghiei cu brio. Pentru un plus de pigmentație, poți aplica o baza Rubber Milky White înainte de a face apex cu Soft builder Milky White.

Produsul oferă posibilitatea unor experimentări cromatice – astfel, el poate fi amestecat cu diferite nuanțe neon pentru a obține culori pastelate.

Mai mult, gelul se impune ca un instrument esențial în realizarea manichiurilor de tip babyboomer, fiind cel mai folosit produs pentru acest tip de design.

Soft Candy Gels

Gelurile Soft Candy de la Cupio sunt un „must-have” în colecția oricărui tehnician de unghii. Se numără printre preferatele mele și sunt nelipsite din sertarul meu cu produse esențiale.

Ele sunt disponibile în șase nuanțe și toate sunt cel puțin fermecătoare!

Consistența acestor geluri este una fluidă, așa că pot fi folosite în diverse moduri. Pot fi folosite în combinație cu alte geluri, în special cu Soft Builder Milky White – un gel lăptos – pentru a obține un efect de babyboomer colorat.

Soft Candy Gels pot fi amestecate și între ele sau pot fi folosite ca atare. De asemenea, le poți ”asezona” cu tot felul de paiete sau chiar și cu particule de sclipici pentru a da un efect aparte manichiurii finale.

În mod special, aceste geluri sunt preferate de cliente mai ales în sezonul primăvară-vară.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN