Delia îndulcește România cu turneul național: „Acadelia” – Beauty by Cupio!

Din comunitate

Delia îndulcește România cu primul ei turneu național: „Acadelia” – Beauty by Cupio 🍭💋

Cupio este Partenerul de Beauty al celui mai dulce turneu din Romania, Acadelia. Începand cu septembrie 2018, Delia este Ambasadorul gamei de manichiura Cupio, iar comunitatea brandului românesc se inspiră din originalitatea, creativitatea și exuberanța artistei.

„Acadelia”, cel mai nou show al Deliei, va putea fi experimentat în primăvara acestui an în cadrul primului turneu național din cariera artistei, care va avea loc în 10 orașe din țară.

După succesul pe care l-a avut în București și în Londra cu acest spectacol, Delia se pregătește să îndulcească și locuitorii altor orașe ale României. Cele trei zile ale show-ului „Acadelia” au fost sold out și nu mai puțin de 12.000 de oameni au fost prezenți la Sala Palatului pentru a vedea un spectacol complex.

Seria de concerte va debuta la Timișoara, de Dragobete (24 februarie, Sala Constantin Jude),și va continua cu orașele Craiova (1 martie, Sala Polivalentă) și Galați (8 martie, Sala Sporturilor).

Biletele pentru toate show-urile vor fi disponibile exclusiv pe http://bilete.deliaofficial.ro/.

100 de oameni din echipa Deliei, responsabili atât de partea tehnică a concertului, cât și de cea artistică se vor asigura că fanii artistei trăiesc un show de referință, făcut la standarde internaționale.

Toate momentele importante de la Sala Palatului se regăsesc și în desfășurătorul turneului național, iar dansatorii, costumele, machiajele spectaculoase, proiecțiile video, aparatele laser, show-ul de lumini, efectele speciale de scenă și momentele de iluzionism sunt detaliile-cheie pe care mizează Delia pentru a le arăta încă o dată fanilor ei că și la noi în țară pot fi organizate spectacole la un nivel atât de înalt. Practic, show-ul de la Sala Palatului va fi transpus în fiecare locație în care va concerta artista, iar fanii ei vor avea astfel șansa unică de a fi parte dintr-un spectacol atât de grandios.

 

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN