Definire perfectă pentru sprâncene cu Brow-Me!

Make-up

Sprâncenele sunt considerate rama feței și trebuie să le acorzi importanța cuvenită atunci când le definești, fie că este vorba despre pensat sau conturat cu produse special dedicate sprâncenelor. Forma acestora îți poate oferi un aspect luminos și plăcut sau, din contră, un aspect dur.

Când îți conturezi sprâncenele este important să ții cont de faptul că trebuie să fie în armonie cu trăsăturile feței și culoarea aleasă să fie una potrivită pentru tine. Culoarea trebuie aleasă în funcție de nuanța naturală a acestora, dar trebuie să iei în considerare și nuanța părului tău și subtonul pielii tale.

De curând am lansat o gamă specială pentru conturarea sprâncenelor, Brow-Me!, care conține șase geluri de nuanțe diferite și oferă definire perfectă sprâncenelor. Este un produs rezistent la transfer și la apă, iar datorită texturii gel-cremă conferă un finish natural. Este recomandată aplicarea cu o pensulă pentru sprâncene plată cu vârf unghiular din păr sintetic.

Culorile din gama profesională de geluri pentru sprâncene Brow-Me! sunt: Blonde, Taupe, Soft Brown, Auburn, Dark Brown și Ebony.

Nuanța Blonde este potrivită pentru persoanele cu părul blond sau șaten deschis.

Nuanța Taupe este potrivită pentru persoanele cu părul blond închis sau șaten.

Nuanța Soft Brown este potrivită șatenelor.

Nuanța Auburn este special pentru roșcate.

Nuanța Dark Brown este potrivită pentru persoanele cu părul șaten închis sau brunetelor.

Nuanța Ebony este potrivită celor cu părul negru și cu firele de sprâncene foarte închise spre negru.

Gama Brow-Me! se adresează atât make-up artiștilor cât și persoanelor care doresc un produs bun, de calitate pentru sprâncene.

Cu ajutorul gelului poți contura sprâncenele, poți umple golurile din sprânceana naturală desenând linii mici care să imite cât mai bine firele de păr, și poți obține un aspect mai definit al acestora și forma dorită.

Toate cele șase geluri le găsiți pe www.cupio.ro în secțiunea Make-up – Make-up ochi.

 

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN