De ce iubim 1 Martie :)

Lifestyle

În mod normal astăzi ar fi fost doar o zi de marţi. Poate că multe dintre noi am fi urmat aceeaşi rutină zilnică, ne-am fi trezit, am fi mers la job, am fi avut grijă să ne îndeplinim cât mai bine îndatoririle…. Dar nu a fost aşa.. Astăzi NU A FOST DOAR O ZI DE MARŢI! Am simţit, am trăit şi am văzut peste tot în jurul nostru, în realitate dar şi virtual, pe facebook şi pe toate reţelele de socializare: urări, zâmbete, mărţişoare şi flori şi cadouri simbolice (asta e una dintre părţile noastre favorite :))… 1 Martie a dat un Reset amorţelii de iarnă şi ne-a transmis energia de care aveam nevoie.  Poate vremea se lasă mai greu convinsă, însă nu ne-a afectat deloc starea de bine şi bucuria de azi.

hello-springE timpul pentru culori vesele, pentru proiecte noi şi vise îndrăzneţe. Sperăm că a fost o zi extraordinară şi pentru tine, cu momente fericite, cu mărţişoare şi muuuuuuuulte flori. În această lună, sărbătorim împreună frumuseţea şi ţi-am pregătit tot felul de „mărţişoare”, oferte speciale şi alte provocări.

Pentru început, în această perioadă (1-8 martie), vei primi în colet un mărţişor- un voucher în valoare de 10% (indiferent de valoarea comenzii), pe care îl poţi folosi până în 31 martie*, la următoarea comandă.

*Voucherul se poate folosi o singură dată. Reducerea de 10% nu se aplică la alte promoţii.

Îţi dorim o primăvară senină şi frumoasă, la fel ca tine! 😉

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN