Dare to be BOOtiful! TOP cele mai îndrăznețe machiaje pentru Halloween. FOTO

Inspire Make-up

Halloween-ul se apropie cu pași repezi, iar tu te gândești deja la machiajul perfect pe care să îl porți cu această ocazie? Dacă vrei să impresionezi printr-un look terifiant sau pur și simplu să experimentezi cu produsele de machiaj, ai ajuns în locul potrivit. Acest articol îți va oferi inspirația de care ai nevoie pentru a te decide în pielea cărui personaj vrei să intri de Halloween! De la machiaje clasice, precum vrăjitoarele și zombii, până la tendințe noi și inedite, aici vei găsi inspirația de care ai nevoie.

Vrăjitoarea modernă

Clasicul machiaj de vrăjitoare se reinventează. Combină nuanțele de farduri de ochi de culoare neagră, cu cele mov. Adaugă intensitate ochilor cu un tuș de ochi negru pentru un efect dramatic. Optează apoi pentru un ruj roșu închis sau chiar negru pentru un aer și mai misterios.

Glam zombie

De ce să alegi un machiaj tradițional de zombie când poți opta pentru un look ceva mai glam? Folosește paletele de farduri ce conțin culori închise pentru a crea umbre și adâncimi pe față, iar pentru buze alege rujul roșu, aplicându-l pierdut și neuniform pentru acel efect de urme sângerii.

Pisica misterioasă

Machiajul de pisică este mereu la modă de Halloween. În acest an, pune accent pe privire, folosind tuș de ochi pentru a trasa o linie ascuțită și farduri de ochi strălucitoare pentru a adăuga o notă glam.

Arlechinul colorat

Dacă îți dorești un machiaj care să atragă toate privirile, arlechinul colorat este alegerea perfectă. Folosește vopsele acrilice pentru a picta modele geometrice pe față și completează cu paletele de farduri în culori vii.

Barbie

Barbie, păpușa care a definit generații și a stabilit standarde în lumea jucăriilor, a devenit o sursă inepuizabilă de inspirație pentru amatorii de machiaj. Și cum Halloween-ul este momentul perfect pentru a reinterpreta personaje celebre, ce poate fi mai potrivit decât un machiaj Barbie cu o notă spooky?

Machiajul Barbie clasic se bazează pe un ten perfect, cu pomeți proeminenți și sprâncene arcuite. Ochii sunt accentuați cu culori pastelate, predominant roz sau albastru, iar buzele sunt mereu pline și în nuanțe de roz. Dar, pentru Halloween, avem libertatea de a adăuga elemente surprinzătoare.

Pumpkin

Dovleacul, cu rânjetul său sinistru și lumina misterioasă din interior, este fără îndoială unul dintre simbolurile emblematice ale Halloween-ului. Transformarea acestui simbol într-un machiaj impresionant poate fi atât distractiv, cât și înfricoșător. Iată cum poți realiza un machiaj cu tematica Pumpkin, de Halloween:

Halloween-ul este ocazia perfectă pentru a experimenta și a descoperi noi modalități de a folosi produsele de machiaj. Cu aceste idei și recomandări, vei avea un look memorabil. Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să afli mai multe despre machiaj și produsele potrivite, nu ezita să urmărești Blogul Cupio pentru mai multe sfaturi și trucuri.

sursa foto – Pinterest

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN