Cupio – brandul numărul 1 din România în domeniul manichiurii*

Din comunitate Manichiură

Cupiolinelor, sunteți pregătite să aflați cea mai tare veste din această vară? Pentru că știm cât de mult iubiți produsele noastre, vrem să împărtășim cu voi următorul anunț:

Cupio a fost desemnat brandul numărul 1 din România în domeniul manichiurii!

Nu, nu este vorba doar despre simple cuvinte de laudă! Cupio a primit onorabilul titlu de mai sus în urma unui studiu realizat de compania de cercetare de piață Market Vector*, care a analizat vânzările pe anul 2018 în magazinele din centrele comerciale din țară.

Ne bucurăm, astfel, să vă anunțăm că produsele voastre favorite fac parte din portofoliul celui mai vândut brand de produse pentru manichiură din România.

Știm că sunteți pasionate de frumos și vreți să fiți mereu la curent cu cele mai noi tendințe de manichiură, iar pentru acest lucru Cupio vine mereu în întâmpinarea voastră cu game speciale de oje semipermanente, disponibile în peste 300 de nuanțe. Din portofoliul celui mai vândut brand de produse pentru manichiură fac parte colecțiile de oje semipermanente Summer, Macarons, Emotions, Gold, Candy, Furry si Winter.

Nici gelurile UV nu rămân mai prejos, iar pentru a vă satisface nevoile, fie că sunteți tehnicieni de unghii sau simple femei care se respectă și apreciază frumosul, Cupio comercializează geluri de bază, de construcție, geluri camuflaj, de sigilare, colorate, geluri 3 in 1, Blossom Gel, Revo Gel Cupio, precum și soluții de pregătire a unghiei înainte de aplicarea gelurilor UV.

În cei 7 ani de la înființare, brandul numărul 1 în domeniul manichiurii* a reușit să-și creeze și propriile sub-branduri, precum CupioGels (geluri UV pentru unghii), Cupio To Go! (oje semipermanente), Cupio One Step (oje semipermanente), Cupio Acryl DELUXE (vopsele acrilice pentru unghii), Cupio in the City (lac de unghii clasic).

Cupio este furnizor principal de oje semipermanente, geluri UV, vopsele acrilice și alte accesorii pentru unghii, dar comercializează și instrumente, aparatură de lucru, precum și mobilier pentru dotarea saloanelor de înfrumusețare.

Produsele Cupio sunt prezente în saloanele de înfrumusețare din România, dar și în cele de peste hotare, prin intermediul magazinelor online www.cupio.ro, www.cupio.it și www.cupio.de .

În România, Cupio deține 11 magazine fizice care sunt răspândite în centrele comerciale din orașele Timișoara, Arad, București, Cluj și Constanța. Cupio are în plan ca, până la sfârșitul anului 2019, să deschidă încă trei magazine fizice în orașele Iași, Sibiu și Cluj.

Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN