Cupio a lansat campania România e ACASĂ

Din comunitate Live

Cupio, brandul românesc de produse cosmetice și de îngrijire personală, fondat la Timișoara, a lansat campania România e ACASĂ. Prin intermediul acesteia, Cupio își dorește să empatizeze cu toate brandurile românești,  care, în această perioadă, mai mult ca oricând, trebuie să își păstreze pozitivitatea și să fie unite.

România e ACASĂ pentru aproximativ 20 de milioane de locuitori.

România e ACASĂ pentru cei peste 1 milion de antreprenori care nu și-au părăsit originile pentru a căuta un alt stil de viață, ci au vrut să-și construiască stilul de viață dorit, în țara lor, acasă.

Toată România e ACASĂ, acum, în încercarea de a depăși această perioadă de criză epidemiologică. Criză ce urmează să afecteze puternic și economia țării.

Cupio e alături de brandurile românești care fac toate eforturile pentru a le oferi tuturor românilor serviciile și produsele de care au nevoie, chiar și atunci când #StauAcasa, așa că le invită să își desfășoare în continuare activitatea sub aceeași umbrelă, în cadrul campaniei România e ACASĂ.

#ImpreunaDeLaDistanta

Cupio rămâne alături de clienții săi #ImpreunaDeLaDistanta prin intermediul canalelor de comunicare online (Facebook, Instagram, www.cupio.ro). Întâlnirile virtuale cu echipa, trainerii și colaboratorii Cupio se vor desfășura zilnic prin intermediul rețelelor de comunicare online, astfel încât perioada în care România e ACASĂ să fie fructificată într-un mod cât mai eficient, informativ și educațional. Astfel, femeile interesate de tot ceea ce înseamnă frumusețe și îngrijire personală au acces gratuit la o serie de cursuri online, tutoriale  de make-up, manichiură, dar și recomandări oferite de Cupio și colaboratorii săi, specialiști în industria de beauty.

#FrumoasaAcasa

România e ACASĂ, dar rămâne frumoasă! În sufletele tuturor românilor – antreprenori sau oameni simpli – suflete care mereu vor fi legate de origine, de tot ceea ce înseamnă acasă.

Iar dacă ar fi să privim România ca pe o femeie, cu siguranță că am dori să o știm puternică, încrezătoare și frumoasă, în ciuda tuturor încercărilor prin care trece.

Cupio încurajează și susține femeile să nu renunțe la dreptul lor de a se simți feminine și frumoase, în ciuda tuturor restricțiilor. Deși saloanele de îngrijire și-au suspendat activitatea, femeile au ocazia să învețe să-și ofere lor înseși diverse servicii de întreținere și frumusețe în confortul locuinței. Pentru ele, Cupio a creat kituri speciale de îngrijire, ușor de folosit acasă. Toate aceste kituri de manichiură, epilare, make-up și îngrijire corporală sunt disponibile pe www.cupio.ro, în secțiunea Frumoasă Acasă. Pe Blogul Cupio, dar și pe pagina de Youtube (Cupio România) pot găsi tutoriale și diverse materiale informative legate de îngrijirea personală.

💞 #CupioCares

🏠 #RomaniaEAcasa

💄 #FrumoasaAcasa

💞 #ImpreunaDeLaDistanta

🏠 #StauAcasa

Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN