Cupio a ajuns la Oradea! Am deschis al 24-lea magazin din rețeaua națională. FOTO

Din comunitate

În data de 3 noiembrie primul magazin Cupio din județul Bihor a fost deschis la Oradea!

Noul magazin Cupio este situat în Lotus Center Oradea și promite să ofere o experiență de cumpărături de neuitat iubitorilor de frumusețe.

Promoții exclusive la inaugurare

Ca de fiecare dată, la deschiderea magazinului, clienții au fost așteptați cu promoții speciale la produsele de machiaj, manichiură și îngrijire personală, dar și cu produse nou lansate.

În plus, primii 100 de clienți care au achiziționat produse în valoare de minim 150 lei au primit CADOU un ruj din gama Cupio Matte.

Promoțiile speciale rămân valabile toată ziua de vineri, 3 noiembrie, așa că toți iubitorii de cosmetice Cupio trebuie să știe că beneficiază de 20% la toate produsele Cupio și Muah cu preț întreg din magazin!

Flash make-up gratuit și surprize dulci

Iar pentru ca experiența din magazinul Cupio să fie una și mai plăcută, la deschidere, clienții au fost așteptați cu candy bar, muzică bună, dar și cu demonstrații de make-up gratuite!

Toate persoanele care au trecut pragul magazinului Cupio din Oradea Lotus Center s-au întâlnit cu makeup artistul Diana Pop. Aceasta a oferit demonstrații de beauty gratuite, dar și sfaturi sau trucuri de frumusețe tuturor persoanelor interesate de arta machiajului.

Noul magazin din Oradea nu este doar un punct de vânzare, ci un simbol al creșterii continue și al încrederii pe care Cupio o inspiră clienților săi. Acesta se alătură celorlalte 23 de magazine din țară, fiind o dovadă a angajamentului brandului de a fi aproape de consumatorii săi, oferind produse de înaltă calitate și servicii personalizate.

*Lotus Center Oradea este situat str. Nufărului, nr. 30, județul Bihor, iar magazinul Cupio din incinta acestuia se află în spatiul 9_BOMA, lângă Cinema Palace.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN