Cum realizezi modele reușite pe manichiura cu gel?

Manichiură Unghii cu gel

Unghiile cu gel sau cu ojă semipermanentă le vor pasiona mereu pe femeile care sunt preocupate de aspectul fizic și de îngrijirea personală.

Dincolo de prelungirea unghiilor cu ajutorul gelurilor de construcție sau pur și simplu de schimbarea culorilor acestora, în industria manichiurii sunt la mare căutare unghiile cu diverse modele, care mai de care mai originale și atractive.

Tehnica de realizare a celor mai iubite modele de manichiură

Crearea unor design-uri pe unghii se face cu ajutorul unor tehnici de lucru speciale și cu produse dedicate, cum ar fi gelurile de pictură, acuarelele sau vopselele acrilice. Este nevoie, de asemenea, de experiența și talentul unui profesionist de unghii care a urmat cursuri de pictură pe unghii.  

Una dintre cele mai îndrăgite tehnici de pictură pe unghii este tehnica acuarelei. Acuarelele pot fi de două feluri: lichide sau cu textură de pastă.

Pentru realizarea modelelor cu acuarelă lichidă se recomandă aplicarea culorilor pe un fundal deschis (alb, nude) pentru ca acestea să aibă o intensitate maximă.

Accesorii și produse utile pentru manichiura cu gel

Pentru realizarea manichiurii cu gel și a modelelor pentru acestea, indiferent de tehnica folosită, este nevoie de folosirea unor accesorii de manichiură. În primul rând este nevoie de utilizarea pensulelor speciale.

Pensulele pentru manichiura cu gel sunt de variate forme și dimensiuni, astfel încât aplicarea culorilor și realizarea modelelor să fie cât mai profesională.

În funcție de forma vârfului, pensulele pentru manichiura cu gel pot fi rotunde, drepte, ovale, diagonale sau limbă de pisică. Există, de asemenea, și pensule cu două capete sau pensule pentru modelarea anumitor tipuri de geluri, cum ar fi RevoGelul. Pensula pentru realizarea Frech-ului este un alt accesoriu de nelipsit din trusa unui tehnician de unghii.

Pensulele pentru pictură unghii sunt cele mai subțiri întrucât cu ajutorul lor pot fi realizate diverse modele pe manichiura cu gel. Sunt ideale pentru trasarea detaliilor și sunt realizate din cele mai bune materiale, pentru rezultate ireproșabile.

În multitudinea de accesorii pentru manichiura cu gel amintim șabloanele de construcție, tipsurile, cleștii pentru tipsuri, stilourile pentru nail-art.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN