Cum aplici corect cristalele de unghii pe manichiura cu gel?

Manichiură Unghii cu gel

Un trend care se menține în domeniul manichiurii este accesorizarea unghiilor cu gel sau cu ojă semipermanentă. Tehnicienii de unghii folosesc diverse ornamente pentru a oferi originalitate manichiurilor pe care le realizează. În funcție de preferințele clientelor, tehnicienii aplică pe manichiurile semipermanente tatuaje, abțibilduri, paiete, decoruri metalice, folii de transfer sau cristale Swarovski.

Unele dintre cele mai deosebite ornamente pentru unghii sunt cristalele pentru unghii, care conferă un aer elegant și grandios manichiurii finale. Cristalele Swarovski sau piercingurile sunt preferate de femei mai ales în preajma unor evenimente speciale, la care urmează să participe.

Cum se aplică cristalele pentru unghii?

Poate părea un procedeu greoi, dar cu puțină răbdare și îndemânare, oricine își poate lipi cristale pe unghii. Ornamentele se lipesc pe manichiura cu gel înainte de pensularea finish-ului (stratul de sigilare), cu ajutorul unui adeziv, care poate fi creat dintr-o bază gumoasă (Cupio Gum Base) și pudra acrilică. Acestea se amestecă până când se obține o pastă. Datorită pudrei acrilice, amestecul va fi rezistent, iar cristalele nu se vor dezlipi de pe unghie.

Pentru lipirea cristalelor, se ia o cantitate mică de adeziv cu ajutorul unui instrument punctator și se aplică pe unghie, în locul unde urmează să fie lipit ornamentul. Urmează așezarea cristalului peste adeziv, iar apoi polimerizarea în lampă (LED – 60 secunde, UV – 2 minute). Pentru a nu lua din strălucirea cristalelor Swarovski, finish-ul se va aplica în jurul acestora, și nu peste toată suprafața lucrată.

Cristalele se mai pot fixa pe unghie și cu ajutorul unui lipici special care se folosește și la lipirea tipsurilor de unghii.

Manichiura făcută acasă cu ornamente unghii

Femeile care au pregătire în ceea ce privește realizarea manichiurii cu gel sau ojă semipermanentă acasă, pot să își aplice și ornamente pe unghii.

Folosind adezivul necesar pentru lipirea ornamentelor și cu puțină răbdare, vor reuși să își aplice cristale, ștrasuri sau alte decoruri 3D pe unghii.

Cel mai simplu de aplicat pe unghii sunt tatuajele și abțibildurile. Acestea se lipesc pur si simplu pe unghia care a fost deja acoperită cu gel UV sau ojă semipermanentă.

La Cupio sunt disponibile o serie de tatuaje și abțibilduri pentru unghii, în diverse forme și dimensiuni, așa că toate femeile vor găsi cu siguranță modelul preferat pentru a și-l aplica pe manichiură.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN