Cum alegi rujul și creionul de contur ca să ai buze sexy și voluminoase

Make-up Noutăți Make-Up Tips & Tricks Make-Up

Buzele sexy și voluminoase sunt pe lista oricărei femei care își dorește să se simtă frumoasă și atrăgătoare în propria piele. Știm deja că pentru a obține acel efect de buze mai mari, mai pline, este nevoie ca, înainte de aplicarea rujului sau a gloss-ului de buze, trebuie să definim conturul buzelor. Din fericire, pentru asta există creioanele de buze.

Creioanele de buze sunt disponibile într-o varietate de nuanțe și pot fi aplicate în funcție de culoarea de ruj aleasă. Totuși, cele mai versatile creioane de buze sunt cele în nuanțe de nude. Acestea se potrivesc cu culoarea naturală a buzelor, astfel că le oferă o conturare naturală și definită.

Creioanele de buze nude au ajuns să fie produsele de machiaj care nu lipsesc din trusa de machiaj a multor femei. Acestea pot face o diferență semnificativă în aspectul final al machiajului, fie el unul natural sau unul mai intens.

Creioanele de buze nude sunt versatile și se potrivesc oricărui tip de ten și oricărei culori de păr. Dacă ai tenul închis sau, dimpotrivă, mai deschis, cu siguranță că vei găsi un creion de buze nude care să ți se potrivească.

Creioanele de buze în nuanțe naturale se asortează ușor cu orice machiaj de zi sau cu orice machiaj de seară. Ele pot fi folosite fie doar pentru a contura buzele și a le pregăti pentru aplicarea unui ruj sau luciu de buze, fie se pot aplica în locul oricărui ruj. Desigur pentru a le folosi pe toată suprafața buzelor, creioanele trebuie să fie cremoase.

Un creion de buze waterproof precum sunt creioanele de la Cupio va persista mai mult pe buze decât orice alt ruj obișnuit. Caracteristica ”waterproof” îl face rezistent la apă și la transfer.

Noile creioane waterproof în nuanțe nude de la Cupio sunt extrem de versatile și pot fi purtate oricând, oriunde! Disponibile în șase nuante de nude diferite, acestea pot fi purtate pe buze ca atare, în loc de ruj, sau pot fi completate de rujuri solide, lichide sau gloss-uri.

Dacă ești în căutarea ”combo-ului” perfect de creion de buze + ruj, îți venim în ajutor! Iată cu ce rujuri se potrivesc cele șase nuanțe de nude ale noilor creioane de buze waterproof Cupio:

*În imagini poți vedea nuanțele creioanelor contur, aplicate pe toată suprafața buzelor.

În concluzie, creioanele de buze în nuanțe nude sunt produse versatile și indispensabile pentru orice trusă de machiaj. Dacă încă nu ai încercat aceste produse, îți recomandăm să îți alegi o nuanță care să se potrivească perfect tenului tău și să începi să le folosești în rutina ta de machiaj.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN