Cel mai trendy machiaj al verii se realizează în tehnica acuarelei. Cum îl obții

Make-up Noutăți Make-Up

Folosită în premieră de make-up artiști de renume din străinătate, tehnica machiajului de tip acuarelă este tot mai întâlnită și la noi. Nu trebuie să fii vedetă, influencer sau vreo personalitate celebră pentru a îndrăzni să porți farduri colorate de tip acuarelă. Ai nevoie doar de puțin curaj și exercițiu! Și, bineînțeles, de produsele potrivite.

Descoperă colecția HYPE – 14 nuanțe vibrante de farduri perfecte pentru tehnica acuarelei!

Cea mai nouă colecție de la MUAH conține farduri ce se activează pe bază de apă și care sunt perfecte pentru a trasa linii grafice vibrante pe pleoape.

Cum le folosești:

*Alege-ți culoarea sau culorile preferate.

*Umezește pensula de eyeliner sau de fard cu apă. (în funcție de grosimea în care vrei să aplici stratul de fard pe pleoape).

*Trece pensula umezită prin fard, până când aceasta a absorbit destulă culoare.

*Aplică produsul pe pleoape și așteaptă 2-3 secunde până acesta se usucă. Se poate reaplica pentru a ajunge la intensitatea dorită. Când este necesar se mai adaugă apă pentru a fluidiza produsul.

Colecția HYPE include 14 nuanțe

Fardurile colorate pe bază de apă, un trend al sezonului estival

O confirmă celebritățile, make-up artiștii și influencerii în domeniul de beauty – machiajul ochilor în tehnica acuarelei este un trend al verii!

Inventată de o școală rusească de machiaj, tehnica acuarelei are nevoie de exercițiu și îndemânare pentru a putea fi realizată în mod artistic.

Înainte de aplicarea fardului pe bază de apă este nevoie să te asiguri că pleoapa este perfect curată, lipsită de orice fel de urmă de cremă sau reziduuri grase.

Cea mai potrivită pensulă pentru tehnica acuarelei este una din peri naturali. Aceasta trebuie umezită înainte de a trece cu ea prin culoarea ce urmează a fi aplicată.

Unul dintre trucurile pentru realizarea corectă a tehnicii acuarelei este folosirea cantității potrivite de apă. Prea multă apă va conferi o textură neuniformă fardului, iar culoarea nu va persista pe pleoape.

Pentru rezultate perfecte nu uita de restul tenului. Curăță-l, aplică un primer, fondul de ten potrivit și ascunde imperfecțiunile cu ajutorul unui anticearcăn. Pe lângă fardul pe bază de apă, nu uita de mascara, ruj și sprâncene! Blush-ul și iluminatorul vor completa întreg look-ul!

Machiajul în tehnica acuarelei este recomandat în special tenului tânăr și lipsit de riduri. Un machiaj în acuarelă nu va arăta la fel pe un ten tern sau pe pleoape lăsate.

Monica Felicia, make-up trainer Cupio, purtând machiajul în tehnica acuarelei

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN