Cel mai simplu mod de a-ți pune unghii false, acasă

Manichiură

Dacă ai unghiile fragile, care se exfoliază, iar din această cauză nu poți să le lași să ajungă la lungimea dorită, ai ajuns unde trebuie! Din fericire, în secolul XXI ai o mulțime de variante pentru ca manichiura ta să arate exact cum îți dorești! Binecunoscutele unghii false îți garantează o manichiură modernă și rezistentă!

Ce sunt unghiile false?

Unghiile false sunt acele tipsuri aplicate pe unghiile naturale, cu scopul de a le prelungi, astfel încât să reziste o perioadă mai mare de timp.

În manichiură, unghiile false pot fi găsite sub denumirea de TIPSURI sau unghii de tip PRESS-ON. Dacă tipsurile sunt folosite, de regulă, la realizarea unghiilor tehnice, de către profesioniștii din domeniu, unghiile false press-on sunt ușor de folosit de orice persoană.

Aplică-ți unghii false în cel mai simplu mod!

Seturile Diva Press-ON nails sunt cele mai noi unghii false de la Cupio, care pot fi aplicate de orice persoană, în confortul locuinței, chiar dacă nu are experiență în domeniul manichiurii!

Unghiile false de tip press-on se folosesc împreună cu un adeziv special și se aplică pe unghii printr-o simplă presare. Ele sunt disponibile în mai multe modele, astfel încât să poată fi purtate atât în activitatea de zi cu zi, cât și la un eveniment special.

Fiecare set de unghii false Cupio Diva conține 24 de tipsuri, pilă de unghii, adeziv, bețisor pentru împins cuticula și pad cu alcool.

Mod de utilizare:

  • Pregătește unghiile împingând ușor cuticulele, curăță cu alcool și lasă-le să se usuce complet.
  • Încearcă unghiile false pentru a găsi dimensiunea perfectă și, dacă e necesar, pilește părțile laterale pentru a le remodela.
  • Aplică un strat subțire și uniform de adeziv pe toată suprafața unghiei fără a atinge cuticulele.
  • Apasă unghiile false și menține presiunea timp de 10 secunde.
  • Pentru a îndepărta ușor unghiile false, introdu unghiile în acetonă sau aplică acetonă pe marginile unghiilor pentru a dizolva adezivul, apoi folosește bețisorul de cuticule pentru a le îndepărta.

Ce sunt unghiile tehnice?

Unghiile tehnice sunt acele construcții sau prelungiri ale unghiilor naturale, realizate cu ajutorul gelurilor de construcție sau a tipsurilor.

Construirea sau aplicarea tipsurilor necesită o cunoaștere a domeniului manichiurii tehnice, așa că aceste proceduri sunt realizate de nail-artiștii care au cursuri în domeniu.

Tipsurile nu înlocuiesc unghia naturală, ci sunt doar o prelungire a acesteia. După ce sunt lipite pe unghie, pot fi modelate cu gel sau acryl și pot fi pilite în forma dorită.

Urmărește VIDEO-ul de mai jos pentru a vedea cum se folosesc tipsurile în construcțiile cu gel

Urmărește VIDEO-ul de mai jos pentru a vedea cum se realizează prelungirea unghiei pe șablon cu ajutorul gelului de construcție

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN