Ce machiaje sunt în trend, în 2016

Inspire Make-up

Dacă în anul precedent se prefera machiajul cât mai natural, în 2016 e timpul pentru culoare, strălucire și gene bogate. 🙂

S-a deschis oficial sezonul la: roșu intens pentru buze senzuale, albastru electric pentru priviri intense, puțin glitter pentru strălucire și gene false.

10517313_863301510355267_2520510872622265483_oIată care sunt cele mai în vogă tendințe în machiaj, în acest an:

Genele false sunt un „must”

Dacă adorați să aveți gene bogate, însă vă limitați doar la ocazii speciale, avem o veste bună pentru voi: genele false sunt în trend! Și credeți-ne, aspectul de gene false îl dau doar…genele false.

Într-adevăr, aveți mai multe opțiuni: gene bandă, pe care vi le puteți aplica destul de ușor singure ( filmulețul explicativ); gene individuale (vizualizați filmulețul cu toți pașii) sau extensii de gene, folosite în general de make-up artiști. În funcție de preferințe, vă puteți alege modele de gene care să vă ofere un aspect natural sau de efect.

 

 

3468ffcd54e11286c5799171673bfa0aBuze roșii ca mărul Albei ca Zăpada 🙂red lips

Rujul rosu a fost întotdeauna preferat de femeile din întreaga lume.

În acest an se dorește un roșu ca și mărul Albei ca Zăpada…cât de real poate fi…Roșu satinat, lucios sau mat… pentru un look sexy, misterios sau sofisticat.

New Microsoft Office PowerPoint Presentation (2)Albastru electric pentru machiaje îndrăznețe

Bine…și „cum îl port”? ar fi o întrebare la afirmația de mai sus…Ei bine, răspunsul este: Cum vreți!

Optați pentru un machiaj smokey, cu bleumarin strălucitor sau o linie pe pleoapa superioară, subțire ca de tuș ori foarte vizibilă, sau aplicați fardul doar pe jumătate de pleoapă (superioară)..vă este permis. 😉

 

Bronz de zeițăblog cupio

V-ați dorit vreodată să locuiți într-un loc exotic, unde este mereu cald și să vă bucurați pentru totdeauna de un bronz de zeiță?

Până când acest lucru devine realitate, avem și o veste bună: machiajul bronze este în trend anul acesta, iar cu puțină „magie”, cei mai mari make-up artiști au venit cu cele mai hot combinații…

 

blog cupio2„Însetati” de un look vampiric

Dacă un look de „bad girl” va caracterizează, atunci veți atrage cu siguranță priviri și veți fi în ton cu cerințele de peste hotare.

Pielea, culoarea neagră, rujurile de nunță închisă, tușul negru…toate sunt elemente ce vor predomina în acest an, cu siguranță.

 

 

Piersicuța și rozul vă cuceresc 🙂  blog cupio 3

Nuanțele de piersică sau roz sunt de obicei preferate de specialiști atunci când vine vorba de buze, însă anul acesta fardurile în aceste nuanțe sunt extrem de feminine, senzuale și drăguțe.

Așa că, e timpul să faceți loc în kitul vostru de frumusețe fardurilor în nuanțe de portocaliu și roz…și să fiți irezistibile!

blog 4Tușul negru, de la clasic la extrem

Tușul negru este printre preferate în acest an.

Folosiți-l pentru cele mai inedite sau îndrăznețe machiaje. Fie că este vorba de linii fine, perfecte, abstracte, „codițe” clasice sau extreme, este un produs de make-up ce trebuie să se regăsească în trusa ta de frumusețe.

 

Praf de zâne și priviri strălucitoareblog cupio 5

Fetelor…străluciți! 🙂

Nu vă sfiiți să folosiți un fard cu glitter sau să adaugați puțin sclipici..anul acesta se poartă! 😉

Vă dorim un an plin de culoare, strălucire, feminitate și look-uri trendy!

(sursa: harperbazaar.com)

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN