Ce creion dermatograf ți se potrivește în funcție de culoarea ochilor

Inspire Make-up Tips & Tricks Make-Up

Machiajul ochilor joacă un rol foarte important în crearea unui look deosebit. Acesta are rolul de a intensifica privirea și de a da expresie întregii fizionomii.

Ochii spun mai multe decât cuvintele, așa că nu trebuie să uităm să îi punem în valoare. Creioanele de ochi pentru contur sunt produsele de machiaj care nu trebuie să lipsească din trusa de frumusețe a unei femei!

Alegerea dermatografului potrivit în funcție de culoarea ochilor

Nu te limita la clasicul negru pentru a-ți evidenția ochii! Expresivitatea acestora ține de culorile pe care alegi să le porți, așa că în rândurile ce urmează vei afla Cum să identifici ce culoare de creion ți se potrivește cel mai bine, în funcție de culoarea ochilor.

Creioane de ochi Cupio Waterproof

OCHII ALBAȘTRI

Persoanele care au ochii albaștri trebuie să evite creioanele de aceeași culoare cu ochii lor! Spunem NU dermatografului albastru pentru ochii albaștri și DA culorilor calde de maro, bronz/auriu și chiar alb! Creionul alb poate crea un efect hipnotizant ochilor, dacă este aplicat pe pleoapa superioară. Acesta va intensifica irisul ochilor albaștri, pentru un look deosebit de vară!

foto: Pinterest

OCHII VERZI

Pe femeile cu ochii verzi le avantajează creioanele de ochi de nuanță aurie, mov, maro-grena sau maro-bronz. Aceste culori vor evidenția irisul și vor lumina privirea. În plus, ochii vor părea mai verzi decât sunt în mod obișnuit.

foto: Pinterest

OCHII CĂPRUI

Cele mai norocoase femei sunt cele cu ochii căprui. Cel puțin din punct de vedere al alegerii culorilor în materie de machiaj. Ochilor căprui li se potrivesc aproape toate nuanțele dermatografelor. Cele mai potrivite culori râmân, însă: mov, albastru, bej sau verde. Verdele oceanic este perfect pentru vară, întrucât va face ochii căprui să pară mai mari și luminoși.

OCHII NEGRI

Culorile pentru femeile care au ochii negri se stabilesc și în funcție de culoarea tenului. O femeie cu ochi negri și piele măslinie poate opta pentru creioane de ochi în nuanțe nisipii sau aurii, iar una care are tenul mai deschis, dar ochii negri, poate alege nuanțe de albastru marin sau indigo, în ceea ce privește eyeliner-ul.

Alege-ți culoarea potrivită!

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN