Andreea Bălan ne pregătește un nou an senzațional

Din comunitate

Majoritatea dintre noi ne petrecem sărbătorile de iarnă împreună cu ei dragi, acasă.. sau poate dăm o fugă, într-o mini-vacanță, la munte, și ne relaxăm, pentru a fi în formă în noul an. Pentru un artist, lucrurile stau puțin diferit.

De sărbători, am stat la un pahar de vorbă cu Andreea Bălan care, drăguță ca de fiecare dată, ne-a răspuns zâmbitoare, la toate curiozitățile.

Cupio: Ce înseamnă Crăciunul pentru tine?
Andreea B.: Înseamnă muncă, de cele mai multe ori. Anul ăsta am avut concert în 25 decembrie și în anii trecuți a fost la fel. Crăciunul înseamnă o perioadă aglomerată în care introduc în playlistul din concerte piesa „Moșule, ce tânăr ești”, pe care o promovez și la TV, cu showuri de Crăciun, pline de magie. Și pe lângă multe showuri și cântări. Crăciunul înseamnă o cină cu familia (nu foarte lungă pentru că trebuie să fug la concerte, de obicei). Un artist nu prea are multă liniște în această perioadă, însă nu mă plâng, iubesc să cânt în orice zi, indiferent că e Crăciun, Revelion sau ziua mea de naștere. Fac show oricând.

Cupio: Ce ți-ai dorit să-ți aducă Moș Crăciun?
Andreea B.: Mi-am dorit să fiu sănătoasă în continuare și să am oameni sănătoși lângă mine, mereu. Ceea ce vă doresc și vouă! Sănătatea e mai importantă decât toate! N-aș putea spune că am dorințe materiale, dacă vreau ceva, îmi cumpăr oricum.

Cupio: Care este mâncarea preferată de Craciun?
Andreea B.: Sarmale, bineînțeles. Și anul ăsta, sper să dau o fugă până la bunica să le gust pe ale ei. Și după aceea, iau sarmale de la mama la pachet. Și cozonac!

Cupio: Ce îți dorești în noul an?
Andreea B.: Îmi doresc să surprind cu noile showuri și noile schimbări de imagine pe care deja le-am pregătit în amănunt cu echipa mea. Veți vedea alte laturi ale mele, pe lângă ce ați văzut deja.

Cupio: Ți-ai făcut o listă cu obiective de îndeplinit pentru 2015 ? spune-ne câteva dintre ele…

Andreea B.: Mi-am dorit să am o piesă no.1 în topuri, mi-am dorit să îmi schimb stilul vestimentar și să rămân în juriul Te cunosc de undeva. Mi-am dorit să am la fel de multe concerte, și mai mulți fani și să fiu iubită de publicul român. Și toate s-au îndeplinit, sunt foarte fericită!
Cupio: Și acum o întrebare legată de cel mai bun prieten al omului…am văzut că postezi deseori pe facebook poze cu Jack..este unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi? 🙂
Andreea B.: Jack e un grăsunel acum. A mâncat mult, a fost răsfățat și, după Crăciun, îl pun la dietă. Însă e un prieten bun, așa e. E incredibil cum un câine simte omul și se atașează de el, e o relație specială. Sigur, nu poate fi comparată cu prietenii-oameni dar Jack e un prieten bun și poate va deveni și unul ascultător anul viitor, ca să nu mai roadă pantofii.
Cupio: Îți place să mergi la munte iarna? Să schiezi sau să mergi la săniuș?
Andreea B.: Nu am schiat, aș vrea să învăț să schiez și să mă dau și cu placa. Însă recunosc că prefer vacanțele la căldură, în locuri exotice. Tocmai de-aia voi pleca o lună în Asia, unde voi vizita mai multe insule călduroase.

Cupio: Cum erau sărbătorile de iarnă când erai mică? le petreceai la bunici?
Andreea B.: Sincer, nu prea îmi aduc aminte cum era când eram mică. Știu că mergeam la bunici câteodată dar amintiri clare nu prea am. De la 10 ani eram deja pe scenă și restul amintirilor sunt de la concerte, în fața a zeci de mii de oameni.

Cupio: Ce le dorești fanilor tăi în anul ce vine?
Andreea B.: Să fie sănătoși, fericiți și sper să reușească să facă tot ce își pun în minte.

Cupio: Cu ce ne surprinde Andreea în 2016?
Andreea B.: Mai multe piese ca niciodată, mai multe videoclipuri și mai multe concepte de show, veți vedea ceva ce nu s-a făcut până acum în România, un show live complet și schimbări spectaculoase de muzică, dans, ritm, costume.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN