Am deschis cel mai nou magazin Cupio!

Din comunitate

Cel mai nou magazin Cupio vă așteaptă să îi treceți pragul în Iulius Mall Cluj-Napoca!

De vineri, 5 mai, insula Cupio din Iulius Mall Cluj-Napoca, a devenit un magazin spațios și elegant pe care îl găsiți acum la etajul I din centrul comercial (E27B).

SURPRIZE LA DESCHIDERE

La deschiderea magazinului, toți clienții beneficiază de reducere de 15% la toate produsele de Beauty care au preț întreg (oferta esta valabilă doar în ziua inaugurării – 5 mai).

În plus, persoanele care vor face cumpărături în magazin de minim 100 lei vor primi un CADOU! Iar surprizele nu se opresc aici. Vino în magazin, participă la un giveaway special și poți câștiga unul dintre cele 10 GIFT carduri în valoare de 200 de lei, fiecare.

Noul magazin Cupio este elegant, spațios, special conceput pentru femeile moderne și interesate de produse profesionale.

În noua locație, femeile care sunt interesate de îngrijirea și aspectul lor fizic, au posibilitatea de a găsi o varietate de produse de frumusețe – de la colecții de oje semipermanente, geluri UV, dar și produse de make-up, până la creme, loțiuni de corp sau produse pentru epilare. De asemenea, în magazin se găsesc și aparaturi profesionale pentru saloanele de frumusețe și îngrijire.

Vă așteptăm în cel mai nou magazin din Cluj pentru a vă bucura de produse profesionale de frumusețe!

Iulius Mall Cluj-Napoca este un complex comercial cu peste 230 de magazine, care face parte din rețeaua națională IULIUS, și care a fost inaugurat în 2007. Se găsește la adresa str. Alexandru Vaida Voevod din municipiul Cluj Napoca.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN