23 în 2023. Am deschis un nou magazin Cupio în România! FOTO

Din comunitate

Te așteptăm să celebrăm frumusețea împreună în cel mai nou magazin Cupio din România! Acesta este situat în noul centru comercial Promenada Mall Craiova, inaugurat pe 5 octombrie 2023.

Magazinul 23 în 2023

Cu mare entuziasm și emoție, dorim să vă anunțăm despre noua locație mult așteptată de iubitoarele de frumusețe din Craiova și împrejurimi. Noul magazin se alătură rețelei de magazine Cupio deschise în România și este cel cu numărul 23.

Pregătiți-vă pentru experiențe de shopping de neuitat! În magazinul Cupio vă așteaptă oferte exclusive și surprize speciale.

La deschiderea magazinului, primii 100 de clienți care au făcut cumpărături de 150 de lei, au primit CADOU un ruj mat din gama Cupio Matte, dar s-au bucurat și de 20% reducere la toate produsele cu preț întreg.

Experiențe unice de Beauty

Și pentru o experiență de neuitat în noul magazin Cupio, la inaugurare, clienții au fost așteptați cu un candy bar, dar și cu demonstrații de make-up gratuite!

Make-up artistul Isabela Marcu i-a întâmpinat pe clienți în magazin, oferindu-le informații prețioase despre tehnicile și trucurile de beauty actuale, dar și demonstrații de machiaj. A fost o oportunitate excelentă pentru clienții dornici să învețe trucuri noi și să descopere mai bine produsele Cupio.

Promenada Mall Craiova este situat pe Calea Severinului, nr. 61-63, județul Dolj, iar magazinul Cupio din incinta acestuia se află în spatiul G270, fiind accesibil și ușor de localizat.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN