100 de modele de manichiuri pentru sărbători

Manichiură

Una dintre cele mai frumoase perioade din an se apropie cu pași repezi. Dacă încă nu ți-ai asigurat locul în agenda tehnicianului de manichiură, ar fi cazul să nu mai zăbovești! Luna decembrie e foarte aglomerată la saloanele de frumusețe. Și pentru că sezonul sărbătorilor de iarnă e al strălucirii și al culorilor specifice Crăciunului, trebuie să îți alegi modelul preferat pentru manichiura de Crăciun.

Roșu verde, albastru, auriu, argintiu sau poate chiar un french drăguț cu design de Crăciun – ce crezi că ți se potrivește cel mai bine în acest sezon? Știm, este o decizie foarte grea, având în vedere multitudinea de modele și variante existente. Pentru a-ți veni puțin în ajutor, îți oferim o galerie foto cu nu mai puțin de 100 de modele de unghii de Crăciun, potrivite de altfel și pentru toată luna decembrie, din care îți poți alege design-ul preferat.

Culorile Crăciunului
Cele 3 culori tradiţionale de Crăciun sunt verde, roşu şi auriu. Pe lângă aceste culori dominante, mai sunt folosite destul de mult culorile alb, argintiu şi albastru.

Unghii de Crăciun ROȘII

*O culoare asociată cu iubirea necondiționată, cu energia și bucuria Crăciunului. Roșu este și culoarea focului, semnificând căldură. 

Unghii de Crăciun ALBASTRE

*Semnificația culorii albastre este asociată cu calmul, serenitatea și spiritualitatea. Albastrul mai reprezintă şi cerul şi, prin extensie, Raiul. În evul mediu, culoarea albastră era o raritate, mai scumpă decât aurul, de aceea şi-o permiteau doar familiile nobile. 

Unghii de Crăciun – culoare predominantă: ALB

*Asociat cu puritatea şi pacea, albul este şi culoarea zăpezii. La asta se adaugă barba lui Moș Crăciun și veșmintele albe ale îngerilor. În tradiția creștină, albul este semnificația luminii pe care Iisus a adus-o pe lume.

Unghii de Crăciun în culoarea VERDE

*Simbol al naturii și al vieții eterne oferite de Iisus Hristos, verdele este o culoare emblematică a Crăciunului. Bradul de Crăciun reprezintă, la rându-i, un simbol al vieții veșnice.

Unghii de Crăciun elegante – AURIU

*Culoarea aurie simbolizează lumina soarelui și aura sfințeniei, dar și bogăție, prosperitate.

În continuare, poți vedea și alte idei de manichiuri, în nuanțe calde, strălucitoare și cu motive simbolistice de Crăciun.

Unghii de Crăciun – NUDE

Unghii cu modele de CRĂCIUN

Unghii French de Crăciun

Unghii cu modele strălucitoare

sursa foto: Pinterest

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN