Înscrie-te la Seminariile GRATUITE Cupio®

Din comunitate

Anul acesta, Moşu’ vine mai repede şi, de data aceasta, vine în Caravana Cupio. Vă aduce în dar şansa de a va dezvolta profesional alături de trainerii Cupio, în cadrul unor seminarii gratuite şi foarte utile pentru oricine lucrează în domeniul manichiurii.

Iată care sunt primele oraşe din această caravană şi datele în care se desfăşoară seminariile:

13 noiembrie, Suceava, interval orar 11:00-15:00
14 noiembrie, Iaşi, interval orar 11:00-15:00
15 noiembrie, Bacău, interval orar 11:00-15:00

Traineri

cristina popescu 2Cristina Popescu
Activează în domeniu de peste cinci ani şi susţine cursuri de formare de peste patru ani, fiind trainer formator calificat. Deţine diplome de perfecţionare obţinute atât în România, cât şi în afara ţării, în tehnici cum sunt: construcţie unghii cu gel clasic şi forme extreme; construcţie french; Nail-Art cu vopsele acrilice nivel începători şi avansat, floristică, modele abstracte etc.; Nail-Art tehnica one-stroke nivel avansat; Nail-Art tehnica acuarelă, mediu şi avansat; Nail-Art cu geluri color, nivel mediu şi avansat; Nail-Art 3D cu prafuri acrilice, nivel mediu şi avansat; Nail-Art tehnica Zhostovo. A publicat articole de specialitate în revista Nails Aesthetics şi a participat la realizarea celei mai surprinzătoare coperţi din acest an a revistei, realizându-i o manichiură de efect celebrului Bogdan Boantă.

maria dMaria Dobre
Maria Dobre este trainer calificat şi a urmat, nu mai puţin de 15 cursuri, cu profesori atât din România cât şi din străinatate (Liliya Sereditskaya, Újvári Barbara, Valentina Denisenko, Marco Bonvicini, Oksana Pashek, Natalia Larina, Grudinina Natalya). A participat la competitii din domeniul manichiurii şi a câşigat 6 dintre acestea, cea mai recentă fiind Competiţia Naţională NailLook din cadrul expoziţiei Cosmobeauty, Bucureşti, unde a obţinut Locul I şi Premiul Special. A publicat articole de specialitate în revista Nail Aesthetics (România) şi Passione Unghie (Italia), unde a prezentat articole step-by-step şi un interviu motivaţional.

Care sunt subiectele seminariilor?

Cristina şi Maria v-au pregătit subiecte practice, care vor aduce un plus de valoare activităţii voastre profesionale. Astfel, vă vor surprinde cu tehnici noi şi premieri absolute. Bineînţeles, veţi putea vedea LIVE cât de uşor şi eficient se lucrează cu produsele din portofiuliul Cupio, care sunt noutăţile şi inovaţiile din domeniu.

Temele abordate la seminarii (programul este acelaşi în fiecare oraş) sunt:
• Construcţie pe şablon, pătrat rusesc cu french de interior, executat cu o tehnică în premieră (păstrăm surpriza pentru seminar);
• Construcţie pe şablon, unghie în formă de migdală de salon, din gel Supreme sculpting cover şi nail-art cu geluri, baroc;
• Nail-art cu teme surpriză;

 

Intrare GRATUITĂ!
Participarea se face pe bază de înscriere. Completaţi formularul aferent seminarului din zona voastră, pe blogul Cupio: Suceava, Iaşi sau Bacău.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN