Cupio – cea mai cunoscută marcă de ojă semipermanentă din România*

Din comunitate Love Manichiură

Dragii noștri clienți și urmăritori,

Suntem mai entuziasmați ca oricând să împărtășim cu voi o veste specială, care ne-a umplut inimile de bucurie și recunoștință. Un studiu recent efectuat de agenția de cercetare de piață MKOR a evidențiat un fapt minunat: Cupio este alegerea voastră numărul unu când vine vorba de ojă semipermanentă!* 💅

Cupio: În topul preferințelor voastre

Prin studiul de cercetare de piață realizat de compania MKOR, descoperim cu emoție că 1 din 5 persoane asociază termenul de ”ojă semipermanentă”, cu brandul Cupio. Acest lucru ne onorează profund și ne motivează să continuăm să vă oferim produsele de înaltă calitate pe care le meritați.

Alegerile voastre, inspirația noastră

Și pentru a adăuga și mai multă strălucire acestei vești, studiul a dezvăluit că 4 din 10 dintre voi ne-ați ales ca fiind marca voastră preferată de pe piață. Este o onoare să fim prima voastră opțiune într-o industrie atât de variată!

Dragoste de frumusețe

Ce anume face Cupio atât de special pentru voi? Este posibil să fie calitatea superioară a ojelor noastre semipermanente, care nu numai că rezistă, dar vin și într-o paletă variată de culori pentru a se potrivi fiecărei personalități. Sau poate este dedicarea noastră de a fi mereu aproape de voi, de a asculta ceea ce vă doriți și de a răspunde nevoilor voastre cu produse inovatoare și pline de viață.

Scriem împreună povestea noastră

Rezultatele acestui studiu ne întăresc sentimentul de recunoștință și ne stimulează să mergem mai departe, să inovăm și să vă aducem întotdeauna cele mai bune produse. Povestea Cupio este una scrisă împreună cu voi, pasionații noștri de beauty. Suntem aici datorită voastră și pentru voi.

Un MARE Mulțumesc!

Așadar, vrem să vă spunem un mare MULȚUMESC pentru că ne-ați ales, pentru loialitatea și încrederea voastră și pentru că împreună facem lumea mai frumoasă de fiecare dată! Suntem aici să vă surprindem, să vă încântăm și să fim alături de voi la fiecare pas.

Îmbrățișări pline de culoare,

Echipa Cupio

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN