Destinația ta de frumusețe: Te așteptăm în cel mai nou magazin Cupio!

Din comunitate

Cu mare entuziasm, anunțăm inaugurarea unei noi locații Cupio: deschiderea magazinului din City Park Mall Constanța! Această nouă locație se alătură rețelei naționale, marcând un nou capitol în povestea de succes a brandului Cupio, pe care știm că îl adorați! Vineri, 12 aprilie, magazinul a fost deschis printr-un eveniment special.

Inaugurare cu reduceri și surprize

Magazinul Cupio din City Park Mall Constanța s-a deschis cu oferte care mai de care mai atractive: doar vineri, în ziua deschiderii, clienții s-au putut 20% REDUCERE la toate produsele cu preț întreg! Fie că sunteți în căutarea ultimelor noutăți în materie de manichiură, doriți să încercați noile tendințe în machiaj sau pur și simplu să vă răsfățați cu produse de îngrijire a pielii de top, noul magazin este destinația perfectă.

În plus, la deschiderea noii locații s-au oferit și CADOURI SURPRIZĂ: primii 100 de clienți care au făcut achiziții de minim 50 lei în magazin, au primit gratuit un gloss de buze sau o ojă semipermanentă (la alegere).

Vă așteptăm în noul magazin pentru a avea ocazia nu doar de a achiziționa produse, ci și de a beneficia de sfaturi profesionale personalizate oferite de echipa Cupio, care se va asigura că fiecare dintre voi găsiți soluțiile de frumusețe cele mai potrivite.

Ce veți găsi în noua locație

Noua locație din City Park Constanța va dispune de o gamă largă de produse pentru manichiură, machiaj și îngrijire personală, toate concepute pentru a răspunde nevoilor diversificate ale tuturor iubitorilor de frumusețe.

Pentru noi, fiecare nouă locație reprezintă o promisiune: aceea de a aduce frumusețea mai aproape de voi, clienții noștri.

Vă așteptăm cu brațele deschise în noua noastră locație din City Park Mall Constanța pentru a descoperi împreună magia frumuseții. Fiți parte din sărbătoarea noastră și lăsați-vă inspirați de universul Cupio!

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN