Manichiura de Revelion. Culorile care îți aduc fericire, bani și sănătate în Noul An

Manichiură Unghii cu gel

O veche regulă spune că, atunci când ești în pană de idei despre cum să te îmbraci la un eveniment sau o ocazie specială, poți apela cu încredere la culoarea neagră. Nu vei da greș niciodată cu o rochie neagră! Și este cât se poate de adevărată această regulă. Însă ce se întâmplă în cazul celui mai așteptat eveniment care marchează finalul de an? De Revelion, există o mulțime de superstiții care te influențează în alegerea culorii pe care o vei purta.

General valabilă și cunoscută este regula conform căreia, dacă porți culoarea roșie vei avea un an plin de dragoste, noroc și fericire. Așadar, multe femei optează pentru această nuanță, indiferent că o poartă în vestimentație, pe unghii sau la lenjeria intimă aleasă pentru noaptea dintre ani.

Știați, însă, că sunt și alte culori asupra cărora planează și alte superstiții? În rândurile ce urmează puteți afla ce culori să purtați pe unghii sau în vestimentație în noaptea dintre ani, în funcție de ce vă doriți să câștigați pe plan personal sau profesional, în anul care vine.

ALB

Culoarea albă aduce pace în suflet. În Brazilia, este o culoare emblematică pentru noaptea de Revelion. Astrologii spun că albul semnifică sau atrage și bunăstare materială. Este recomandat să fie purtat mai ales de acele persoane care au nevoie de noi oportunități și începuturi în viața lor.

Ojă semipermanentă
Icy White

(*manichiură realizată de Eliza Șerban, trainer Cupio)

ROZ

Prăfuit, somon sau neon, rozul este o culoare superbă! Indiferent pentru ce nuanță de roz ai opta, trebuie să știi ca aceasta semnifică succesul financiar. Așadar, dacă visezi la prosperitate financiară în Noul An, nu ezita să porți o manichiură roz la petrecerea de Revelion.

Ojă semipermanentă
Coral Pink

(*manichiură realizată de Antoni Bianca, ambasador Cupio)

ALBASTRU ÎNCHIS

Această culoare denotă intimitate și simbolizează liniștea și bogăția din anul ce va să vină. Îndrăznește să speri, ai încredere în tine și ieși din anonimat la petrecerea dintre ani, purtând o culoare nonconformistă pe unghii!

Gel color metallic
Royal Blue

(*manichiură realizata de Ingrid Dewald, junior-trainer Cupio)

PORTOCALIU

Fericire cât cuprinde! Dacă zâmbetul și buna dispoziție ți-au lipsit în anul care a trecut, culoarea portocalie îți promite un An Nou plin de veselie! Indiferent că optezi să porți o piesă vestimentară portocalie sau corai, important este să fie vibrantă – așa va fi și viitorul tău!

Ojă semipermanentă
Scarlet Flame

(*manichiură realizată de Eliza Șerban, trainer Cupio)

ARGINTIU

Eleganță, modernitate, feminitate. O culoare futuristă, argintiul este asociat cu noaptea de Anul Nou. Aduce noroc în orice început și exprimă prestigiu și bunăstare financiară.

Gel de pictură Metallic Silver

(*manichiură realizata de Ingrid Dewald, junior-trainer Cupio)

AURIU

Auriul semnifică abundență. Iar aceasta poate fi prezentă în viața oricui în mai multe sensuri. Fie că este vorba despre sentimente și stări frumoase, pozitive, fie despre abundență materială, culoarea aurei nu poate decât să atragă tot ceea ce este mai bun. Dacă nu ai curajul să porți o manichiură complet aurie în noaptea de Revelion, poți opta pentru una cu accente de auriu.

Manichiuri realizate de Iulia Mitroi, junior-trainer Cupio

Autor: Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN