Pentru noi, România e ACASĂ. Timișoara e ACASĂ. Susținem Spitalul Victor Babeș!

Din comunitate Lifestyle Live

Împreună vom reuși! Susținem lupta împotriva COVID-19!

Pentru Cupio și întreaga sa echipă, România e ACASĂ. Timișoara e ACASĂ, mai cu seamă că aici a fost fondat brandul de produse cosmetice și de îngrijire personală, în urmă cu 8 ani.

În plină epidemie de coronavirus, noi, cei din echipa Cupio, dorim să ne exprimăm susținerea față de medicii și cadrele medicale ce luptă în linia întâi împotriva acestui inamic invizibil.

Suma de 40.000 de lei, care reprezintă cea mai mare parte din profitul național al companiei Cupio, a fost donată Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie “Dr. Victor Babeș” Timișoara, pentru a sprijini astfel personalul medical în lupta cu virusul COVID-19.

#ImpreunaDeLaDistanta

În această perioadă, dorim să vă informăm și despre faptul că ne-am luat toate măsurile de siguranță și igienă necesare pentru a ne desfășura activitatea și a vă oferi în continuare produsele favorite, prin intermediul platformei online www.cupio.ro.

#MaiPuterniciImpreuna

Și pentru că împreună suntem mai puternici, vă îndemnăm să sprijiniți cu donații Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, acesta fiind locul unde sunt internați pacienții din vestul țării care au contactat virusul COVID-19. Prin transmiterea unui SMS cu textul DONAȚIE, la numărul de telefon 8841, oricine poate direcționa suma de 2 euro către spital.

România e ACASĂ

În contextul pandemiei de coronavirus, am lansat campania România e ACASĂ, prin intermediul căreia ne exprimăm empatia față de antreprenorii din țară și față de brandurile românești, cărora ne dorim să le transmitem că trebuie să rămânem uniți, chiar și de la distanță, acum, mai mult ca oricând! Mai multe despre campania noastră am scris aici.

#StaiAcasa

#StopCOVID19

#CupioCares

#ImpreunaDeLaDistanta

 

Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN