Inovație: Despre Mireasa Modernă în 2024 și cea mai nouă colecție de manichiură Bridal

Inspire Love Manichiură

Anul 2024 se anunță a fi unul revoluționar în lumea modei nupțiale. Tendințele pentru rochiile de mireasă din primăvara anului 2024 sunt pline de inovație și dramatism, potrivit evenimentului Bridal Fashion Week, desfășurat la New York.

Două ținute pentru zi au devenit normă, dar optarea pentru trei sau mai multe este acum, de asemenea, comună. Schimbarea look-ului pentru a se potrivi cu momentul și starea zilei este o tendință în creștere.

Pentru a satisface această cerere, designerii oferă o varietate de opțiuni în colecțiile lor cele mai recente pentru primăvara 2024. Tullecore rămâne un trend major, cu țesături ușoare ca aerul, folosite în multe moduri inovatoare și eterice. De asemenea, sunt la modă pentru anul următor: rochiile de mireasa cu modele florale, capele de mireasă, rochiile de bal cu dantelă, simplitatea și senzualitatea inspirate din anii ’90.

Iată cele 10 tendințe favorite în rochii de mireasă pentru primăvara 2024

Mirese 2024: Dantelă florală exagerată

Acest stil este de fapt o reinventare foarte modernă a țesăturii clasice de mireasă.

Mirese 2024: Siluete arhitecturale

Rochiile cu puține ornamente sau chiar fără sunt esența eleganței.

Mirese 2024: Capele, accesorii importante

Capele pentru rochii de mirese continuă să fie un trend major și își vor menține dominația pentru primăvara anului 2024.

Mirese 2024: Finisaje cu pene

Dacă vă place să vă jucați cu texturi luxoase, rochiile de mirese accesorizate cu pene sunt alegerea ideală pentru ziua nunții.

Mirese 2024: Rochii mini cu fustă tip balon

Rochiile de mirese scurte și drăguțe au devenit practic un must-have pentru fiecare mireasă. Cea mai nouă reinterpretare este adăugarea unui pic de volum la partea de jos, pentru a crea o atmosferă de fantezie retro.

Mirese 2024: Rochii de bal clasice

Cu adevărat, acesta este stilul esențial de rochie de mireasă, iar designerii au adoptat din nou acest clasic al modei. Dar cele mai bune rochii de bal pentru sezonul următor au o anumită lejeritate. Ele sunt mărețe și grandioase, dar nu par excesiv de formale.

Mirese 2024: Gulere înalte cu dantelă

Mirese celebre, inclusiv India Hicks și Paris Hilton, au readus gulerele înalte pe scena stilului de nuntă.

Bridal Collection – colecția Cupio dedicată mireselor

În același context plin de eleganță și rafinament, Cupio a lansat noua colecție de oje semipermanente, denumită „Bridal Collection”. Această colecție vine să completeze look-ul perfect al oricărei mirese, oferind o paletă de culori ideale pentru manichiurile de mireasă. Fie că vă doriți o nuanță care să se potrivească cu dantela rochiei, cu simplitatea stilului architectural sau cu penele vaporoase, „Bridal Collection” de la Cupio are răspunsul.

Colectia Bridal este ideală pentru mirese, dar si pentru orice femeie care prefera un look sofisticat si elegant! Aceasta aduce în centrul atenției oje semipermanente cu tonuri delicate de nude și particule strălucitoare de sclipici. Nuanțele nude conferă un aspect natural și sofisticat, în timp ce particulele de sclipici oferă un strop de strălucire, perfect pentru a transforma orice manichiură simplă într-una cu adevărat specială. Utilizarea lor conferă un aspect profesional manichiurii, asigurând în același timp o durabilitate remarcabilă.

Honeymoon, The Dress, Braidesmaids, Wedding Ring, Bachelorette, Just Married, Eternity și Tiara sunt cele 8 nuanțe delicate ale colecției Bridal.

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN