Îmbracă-ți pielea în strălucire naturală. Trucuri pentru a avea un look perfect la plajă

Inspire Lifestyle

Piele tânără, catifelată, strălucitoare. Trup de zeiță! Ce femeie nu visează la asta? Mai ales acum, în sezonul estival, când cele mai atrăgătoare femei sunt cele care poartă rochițe și fustițe care le lasă la vedere o mare parte din corp.

Pielea trebuie să fie îngrijită oricând pentru a avea un aspect general sănătos, însă nu puține dintre noi ne aflăm printre persoanele care au grija de pielea lor mai mult ca oricând, înainte și în timpul verii.

Un produs vedetă al verii este, pe lângă toate cremele și loțiunile folosite pentru hidratarea pielii – uleiul de corp. Acesta îmbunătățește aspectul pielii și o pune în valoare mai ales la piscină sau pe plajă. Un ulei de corp strălucitor evidențiază bronzul, în cazul în care acesta există, iar dacă nu, îi conferă pielii un aspect ușor arămiu.

Un must-have al verii, uleiul de corp BETTER NAKED de la Cupio este un adevărat accelerator de strălucire!

Obținut din ulei de cocos 100% organic, uleiul de corp Better Naked este un răsfăț pentru piele și, nu numai! Acesta poate fi aplicat cu încredere și pe tenul curat, oferind un look proaspăt, perfect pentru vară.

Avantajele uleiului de corp Better Naked

*hidratează și calmează pielea
*oferă strălucire și luminozitate
*evidențiază și intensifică bronzul

Iată și câteva beneficii ale uleiul de cocos:

  • Bogat în antioxidanți, ajută la îmbunătățirea aspectului pielii mature
  • Tratează pielea uscată și iritată
  • Menține hidratarea și elasticitatea pielii
  • Stimulează regenerarea celulară
  • Protejează pielea de factorii nocivi de mediu

În gama de produse profesionale de îngrijire a corpului de la Cupio puteți găsi și uleiul de corp cu sclipici Golden Goddess. Acesta conferă pielii un aspect sănătos și o strălucire subtilă.

Trucuri pentru o piele cu aspect perfect:

  • Aplicați uleiul pe orice parte a corpului pe care vreți să o evidențiați pentru un plus de strălucire: pomeți, piept, picioare, tibie.
  • Evidențiați-vă bronzul perfect cu uleiurile de corp – Better Naked sau Golden Goddess.
  • Puteți utiliza uleiul de corp și pe pielea nebronzată pentru a obține un plus de luminozitate și un luciu natural.

Alte beneficii ale uleiurilor de corp

  • Previn îmbătrânirea prematură
  • Stimulează regenerarea celulară când sunt folosite pentru masaj
  • Fac pielea mai suplă și strălucitoare
  • Previn apariția vergeturilor

Cum îngrijești pielea bronzată cu uleiurile de corp

Pentru că ne aflăm în plin sezon estival, iar pielea noastră este atinsă de razele soarelui, fie că ne dorim sau nu asta, este important să știm cum să o îngrijim corespunzător pentru a nu se deshidrata.

Hidratarea începe în primul rând din interior, așa că este nevoie să bem multă apă și să consumăm fructe și legume bogate în conținut de apă. De asemenea, este important să te hidratezi și la exterior, atât înainte de plajă, cât și după. Nu uita de protecția solară și de loțiunea de corp care previne aspectul de piele uscată!

Poți opta și pentru o variantă naturală – spre exemplu poți folosi ulei de cocos pentru o puternică hidratare a pielii. Dacă vrei și un plus de strălucire și, totodată să îți intensifici bronzul, folosește uleiul de corp Better Naked, bazat pe ulei de cocos 100% organic.

Iar pentru a prelungi cât mai mult bronzul de vară te sfătuim să eviți băile fierbinți și foarte lungi! Sunt de preferat dușurile cu apă călduță.

În cazul în care ai cam pierdut din bronzul de vară sau nu vrei să te mai expui la soare, poți apela cu încredere la autobronzante – sunt soluția perfectă pentru persoanele cărora nu le place să stea cu orele la plajă.

Ți-a plăcut articolul? Nu-l păstra doar pentru tine #SharingIsCaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VEZI ARTICOLE SI DIN